reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piąteczko, ale mnie nie ma przy nim całymi dniami- to niewykonalne :) musze mu wierzyć na slowo. :) ale ufać nie znaczy stracić czujność :) lubię jak jest zazdrosny, ale bez przesady, a i ja też bywam zazdrosna...

qrcze ja też właśnie poczułam senność :)

reklama
ja to jestem taka senna, że ledwo na oczy patrzę

karolinko nie dajmy się zwariować. przecież nikt nikogo pilnował jak dziecka nie będzie. Ale tak jak mówisz- czujnosć zachować należy!

was dziewczynki dogonic to masakra uff stroje :-) uszyte ale torebek mi nawiozla :sorry: ale dzisiaj to juz nic nie szyje bo az w glowie mi sie kreci i wkurzam sie bo zaczyna mi sie psm :wściekła/y:raz tydzien przed a czasami 10 dni tak jak teraz:wściekła/y:dupa dupa dupa
ilonko widze kochana suwaczek :-)cudownie poprostu cudownie nie moge sie doczekac kiedy bedzie na nim co najmniej 38 tydz
ja tez chce taki :happy:jestem tak zmeczona ze zaraz padne glebne sie na chwilke

piąteczko- ależ oczywiście, że nie można. w związkach ważne też jest zaufanie :) tylko ja wolę nie wiedzieć co te małolaty mu proponują, bo jeśli mniej wiem to lepiej sypiam. :)

losiczko- odpocznij i nie panikuj, bo to może nie pms tylko zwyczajne przemęczenie materiału- ile można przy maszynie tkwić. :)

i wszystkie w swoim czasie sie doczekamy tego czego pragniemy- tylko spokojnie :)

ale tu u was siedzieje duzo jak zawsze!!!!!!
witam nowe staraczki i gratki dla zaciążonych i spokojnej ciąży tym juz ciezarnym;-)
ja ogólnie zaczełamzrzucanie kg i mysle ze jak tak nie bede myślec tylko o ciąży to wkoncu sie uda!!!zobaczymy bedzie radosc w wigilie lub ryk:tak:

uhuhuu siedzę sobie sama w domu i myślę, a zmierzę temp (moja normalna to 35,8) a teraz 36,8... i jedynie ból cycochów... owu?? czy coś się tworzy :-) dzisiaj nie będzie boboseksów (były wczoraj) mąż w pracy... jeśli to owu a boboseksy były wczoraj... to jest szansa?? ehh

Cześć dziewczyny,

ja tak na szybko napiszę że jednak słusznie miałam złe przeczucia, ja pop prostu tej ciąży nie czułam, a z Matim od razu wiedziałam i bez testu że w ciąży jestem pomimo tego że zupełnie nie planowałam. Dzisiaj dostałam mocną @ :-(

Lorelain, tulę:-( Tym bardziej że miałaś II:-( Może teraz cię to nie pocieszy ale jeszcze tylko parę dni i znów zaczniesz staranka. :tak:A testować będziesz gdzieś tak w święta, prawda? Dzieciątko przyniesie ci wtedy fasolkę. I urodzinki będziesz miała widzę. No to już musi być fasolinka!! Głowa do góry:*

Ostatnia edycja:
reklama
LORELAIN CO TY MOWISZ :szok::szok::szok: PRZECIEZ TESTY WYSZLY POZYTYWNE?????MOZE TO WCZESNE PORONIENIE???TAK STRASZNIE MI PRZYKRO:-:)-:)-(TULE BARDZO MOCNO

Do góry