reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolina oj wiem ze pyszny mojego m wujek jest mysliwym i na wesele dzika jego zona robila z rozna i taka potrawke pysznosci hehe

reklama
Hej babeczki witam się w ten pochmurny u dzień u nas na bodbeskidziu niestety szaro i deszczowo,śniegu brak...Coście mnie wczoraj wkręciły w tego berka i tą stroną,no co wy numer strony i bach trach jest fasolka,to by było zbyt piękne żeby było prawdziwe;-)mężuś wrócił i uraczył mnie jakąś domową naleweczką z żurawiny,po której zasnęłam jak mops,ale rano poprzytulaliśmy się jak miśka odwieżliśmy do przedczkola:blink:Zobaczymy co z tego wyjdzie....a mój mąż ma 190 cm wzrostu a ja 167 takze śmiało mogę w obcasach śmigać....
Piąteczko to kochana do roboty w tym cyklu i teściory szykować co by przygotowane były na następne testowanko...
Objawów w żadną stronę nie mam ani na dzidzię ani na @,nawet papier toaletowa kupiłam różowy w czerwone wzorki żeby nie świrować przy toalecie:-)buziaczki i miłego dnia życzę kochane...
Ps. Kto następny testuje,bo się pogubiłąm???

witam dziewczyny:)ale pospalam dzisiaj,wkoncu jeden wolny dzien w tygodniu to mozna sobie pozwolic:)));-);-)MARYSIA no to testujemy 13go hihi,ja poki co tez nie mam zadnych objawow pozatym ze faktycznie ciagle czuje zmeczenie,ale taki objaw to niekoniecznie musi oznaczac ciaze.dzisiaj temperaturka spadla do 37,2 wczoraj byla 37,4 ale ciagle jest ponad 37 wiec moze jeszcze nie wszystko stracone.od dwoch trzech dni wieczorami jak sie poloze to cisze zaglusza bulgotanie w moim brzuchu,i nie jest to typowe burczenie tylko takie przelewanie,ale to pewnie tez o niczym nie swiadczy:-(mowie wam im blizej terminu @ tym wiecej schizyyyy:-(ach...chcialabym na tydzien zasnac hihih

Karolina, losiczka, piąteczko .... tak trzymałam za Was kciuki!!... mam nadzieję, że następny cykl będzie baaardzo owocny...

u mnie 34dc i cisza... cycochy jakoś mniej bolą... brzuch wcale (no może czasami)...

może to ja będę berkiem??? (taa jasne... ale co tam pomarzyć można...)

No patrz asiczka:)))))))))))) nie tylko termin @ Nas łączy:)))))Igorek to cudowne imię,mój misio miał być Filipkiem,ale jak się urodził spojrzałam na niegio i mówię nie to będzie Igorek. Chłopcy o tym imieniu są niesamowici:-)

nooo,cos w tym jest,mój misiek jest bardzo rozsadnym chlopcem,moge juz z nim pogadac jak z facetem a dopiero w czerwcu skonczy 9 lat:)matko to juz 9 lat!!!!!!!!Ale ja juz stara jestem:)))No i mam jeszcze córe Julie ma 6 lat tez w czerwcu skonczy.Wogole to jaki numer dziewczyny,urodzilam Julke w urodziny Igorka:))niezli jestemy co nie???takze dzieciaki maja urodzinki w tym samym dniu,zeby bylo smieszniej godzina tez sie zgadza haha,smieja sie ze sa blizniakami po dwoch latach:)))

justynka!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: mamy kolejnego potencjalnego berka...
zrobilaś test??? cwana jesteś- pewnie żebyśmy Cie nie nakręcały to zniknęłaś na jakiś czas, a teraz wejście smoka... jak tak można nas tyle w niepewności trzymać??? i cos mi się wydaje, że to ty zgarnęłaś wszystkie nasze fluidki, więc licz na trojaczki :-D:-D:-D

reklama
ja tam jestem pewna że to nie ciąża... moje cykle są do bani... ostatnio miał 38dni :szok: z tym, że teraz już od tygodnia cycochy mnie bolą, ale mam tak zawsze... pewnie jutro albo pojutrze @ przyjdzie testów nie mam w domu i nawet mnie jakoś nie ciągnie do nich... jakby cykl przekroczył 40dni (czego nigdy nie robił) wtedy bym dopiero się skusiła na test... po prostu nie czuję że to TO

Do góry