reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

asiczka - u mnie w firmie na odwrót, większość to faceci a jak są dziewczyny to typowe karierowiczki więc każda ciąża firmowa to wydarzenie i jeszcze tak na prawdę to trzeba przygotować cały action plan jak taką osobę zastąpić i kim bo nagle z dnia na dzień nie idzie kogoś zastąpić. Ja teraz jak miałam zapalenie płuc w październiku i miałam 40 stopni gorączki i skierowanie do szpitala to zamiast wylądować w szpitalu musiałam grzecznie odmówić i leżałam w domu pracjąc na zdalnym systemie.

Solcia - ja też żałuję że robię to co robię .... mogłam być archeologiem i miałabym spokojne życie :-)

agnes - dla mnie to byłaby trudna decyzja, iść na l4 i już do firmy nie wracać, ale wtedy wiesz że po macierzynskim trzeba czegoś szukać a też nie masz pewności że nie będzie tak samo jak w aktualnej firmie czy wytrzymać jak najdłużej na l4 a co za tym idzie spokojna przyszłość bo wiesz że po macierzynskim jest do czego wracać eeeh

Ostatnia edycja:
reklama
Solcia dzieki....no tez mam nadzieje ze przez nasze humorki nie zmarnowalismy szansy.....wykonczy mnie to liczenie, czekanie , tabletkowanie.........no jakas masakra

Oj widze ze temat studiow sie nawinal, ja niestety nie mialam takiej szansy.....no ale kto wie moze kiedys zalicze studia drugiego wieku

a ja wam opowiem jak mnie Mateusz załatwil...urodził się miesiąc za wcześnie - na 1 dzień przed moją obroną na uczelni! ... spędzilam w szpitalu jedną noc i musialam rano wypisac się ze szpitala na własne żądanie i pojechać na uczelnie :cool2:

katyB serio,mnie tez wykonczy to odliczanie,czekanie...jejjjku nigdy bym nie myslala ze mnie tak dopadnie jeszcze chec na powiekszanie rodziny:-Dprzy mojej dwojce to bylo takie spontaniczne,stwierdzilismy ze jestesmy gotowi i poprostu poszlo,bez odliczania,kombinowanie(trzymania nog w gorze:-D:-D)hihi.A teraz...kurde moze to juz wiek tez robi swoje:confused:kto wie..

dziewczyny życzę miłego i udanego weekendu. zbieram się do domku i dopiero w poniedziałek do was zajrzę.

owocnych staranek dl tych co maja dni płodne. cierpliwości dla czekających na testowanie. a ciężarówką odpoczynku. buziole. melduję się po weekendzie. pa

lorelain no to ty jestes poprostu WIELKA:-):-):-):-):-):-)Nie poddalas sie i obronilas:)Podziwiam Cie:)
ja tez czasem zaluje ze nie wyszlo ze studiami,jakos tak sie poukladalo:baffled:Ale coz,teraz dzieci trzeba popchac w tym kierunku,mnie chyba nie mial kto wiec moze i dlatego odpuscilam...zreszta do wszystkiego kiedys czlowiek dojrzewa i niestety czasami za pozno..

mnie do wielu rzeczy pchał mój obecny mąż...tzn mnie do niczego nie zmuszał, ale głupio było by zostać w tyle :-D

Asiczka - na studia zawsze jest czas...może jeszcze kiedyś się zdecydujesz:tak: ....a co by Ci chodzilo po głowie? ... ja wiem po sobie że teraz miałabym całkiem inne wybory niż kiedyś

Lorelain, o matko!!! No to podziwiam cię bo ja bym chyba odpuściła obronę:) mi to na szczęście nie grozi bo obrona w lutym a więc już niedługo...
asiczka31 mnie też czekanie dobija ale w zasadzie sama nie wiem na co bardziej czekam:) bo w sumie czekam aż sie uda i plemniczek sie przyklei:p ale ponieważ myśle że ten cykl stracony to czekam na @ żeby zacząć od nowa:(

Ostatnia edycja:
reklama
Solcia dokladnie.....:tak:.zawsze chcialam studiowac ale jakos tak sie niefortunnie poskladalo
No no no Lorelain nie zla z ciebie agentka
Agnes masz racje zobaczymy jaka jutro bedzie tempka. Trzymaj sie i wracaj tu szybko :tak::tak::tak:
A gdzie sie podziewa Nosotros, Agnieszka_dk, Silene i inne dziewuszki????

Do góry