reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
sylwia_d- mamy tylko te 3 i to na jeden raz a jakby sie nie udalo albo jak bysmy chcieli jeszcze jedno dziecko kiedys to trza placic od nowa za cala procedure :/

moja kolezanka starala sie 3 lata o coerczke miala isc na in vitro ale wczesniej zrobila test i okazalo sie ze jest w ciazy a po porodzie jakos 10 miesiecy pozniej zaliczyla wpadke :p

sylwia_d- a jaki u nich byl problem u nas jest wogole brak plemnikow :/wiec nawet jakby maz mial choc pare to trzeba miec minimum cos kolo 20mln a to jak dla nas strasznie duzo :( juz tak liczylam rok czasu ze moze jednka naturlanie :/ ale niesttey :(

lorelain no dom mamy duży ale na razie tylko dół mamy skończony (chociaż i tak nam wiele brakuje) i to nam wystarczy. góra nie tknięta. jak się pojawią dzieci to będziemy strać się kończyć.

mam nadzieję dziewczynki że wam się uda i wszystkie będziemy wkrótce tulić swoje dzieciaczki. ja tam chyba nie do końca wierzę że płeć można jakoś zaplanować

agnes2704-my jak dostaniem ten kredyt w poniedzialek to potem do notariusza no i do roboty !!!!!!:D heheh musimy zzorbic tak zeby byly warunki zeby sie wprowadzic :D ja tam luksusu nie potrzebuje :)

ale naskrobałyście...
nie czekajcie aż będę testować bo nie będzie takiej potrzeby...
znajoma ma termin @ tak samo jak ja zrobiła dziś testy (nie z porannego moczu) i wyszły jej 2 krechy... ja zrobiłam wczoraj test jakiś jeden mi się zawieruszył i nic...
poczekam jeszcze na @ i ulotnię się z forum... będę podczytywać oczywiście...
zamierzam schudnąć 10-15kg... może nowy rok przyniesie mi w końcu pracę (obojętnie jaką-co nie jest łatwe w małych miejscowościach)...

trzymam za Was wszystkie kciuki :* :*
coś czuję, że następnym berkiem będzie Karolina :D

reklama
Do góry