reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

suonko- w końcu chyba zaczyna do mnie docierać co sie stało i co się będzie dzialo ze mną przez najbliższe 8 miesięcy ;) cieszę się choć ciągle jeszcze ostrożnie. najbardziej cieczy mnie mąż i jego entuzjazm choć do wylewnych to on nie należy. wczoraj sobie kombinowal gdzie wstawić łóżeczko i jakby to łóżko przesunąć, a kwiaty odstawić to wtedy... ach...

losiczko- termin wyników zbiega Ci sie z terminem testowania. oby wszystko dla Ciebie było szczęśliwe. :)

domiśka- suonko ma rację- w pochwie jest najmniej "kombinowania", a w ustach zmienisz miejsce i tempka wyjdzie inna, więc jeśli nie czujesz sie na siłach by mierzyć w ustach i trafiać zawsze w ten sam punkt- to ja proponuję zmianę :)

u mnie z tym mierzeniem jest zabawnie... rano budzik, mąż wyłacza, podaje termometr, drzemka, kolejny alarm- termometr wyjąć, sprawdzić i wstaję, a mąż ma jeszcze kwadrans byczenia się w łóźeczku :) ach jak ja mu zazdroszczę- niewyspana jestem i muszę koniecznie położyć się dzisiaj wcześniej spać. :(((

reklama
no to zmieniam miejsce :) Jakoś tak pozytywnie jestem nastawiona na kolejny cykl. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Będę się baczniej obserwować, żeby też poznać swój organizm, swój cykl. Niestety obserwacja szyjki jest dla mnie kompletną magią ale może się doszkolę, od czego jest wujek google ;)
W dalszym ciągu trzymam kciuki za testujące , Axari to już chyba daleko berkowi nie ucieknie :)
Bobo co z Tobą?
Karolina strasznie się cieszę, że Tobie się udało :))))

Dzien dobry....ja znowu pospalam

Losiczka kochana jak sie ciesze ze sie odezwalas:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiem ze to nie jest latwe dla ciebie, za duzo sie wszystkiego nawarstwilo ale moze wlasnie teraz kiedy nie liczylas sprawdzalas dostaniesz ten prawdziwy i to podwujny cud zycia......moze wlasnie tak ma byc ze w dniu kiedy bedziesz czekac na wynik otrzymasz dwie wspaniale wiadomosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest duzo rzeczy na swiecie ktorych lekarze nie potrafia wytlumaczyc ani zrozumiec, bedzie dobrze trzymam kciuki za ciebie i sie modle, bo wierzyc trzeba zawsze ze bedzie dobrze.:tak:

Klapouszek dzisiaj w lepszym humorku fiu fiu fiu jak ta ciaza dobrze na ciebie wplywa kochana;-)

Losiczko przytulam mocno i wierze ze bedzie wszystko ok, pamietaj ze masz tu wsparcie mozesz o wszystkim nam pisac kochana :**

Klapouszku :****

A ja jestem bardzooooo nie wyspana jak tak dalej bedzie to wogole nie bede spac ciagle mecza mnie koszmary ze historia sie powtarza ehh dzisiaj mialam sen tak realistyczny ze nie moglam sie z tego horroru wybudzic ehh

odebralam wyniki i kurcze chyba znowu cukrzyca mi ciazowa mi sie szykuje :(

joweg dlatego pierwsze zostaniecie nagrodzone ;)))

katy- humor to ja chyba mam jak zwykle, tyle w tej lepetynce mi sie kręci jakbym była pijana :))) i może to tak na mnie wpływa :)
normalnie bym sobie drzwi zamknęła i drzemke walnęła jak nic ;)

losiczka- no ja nie przestanę tych kciukasów zaciskać żeby wszystko się dobrze ułożylo ;)

zzagubiona- jakie sa objawy takiej cukrzycy ? to tylkow ciazy ? czy juz potem zostaje ?

karol_ina-to KatyB pierwsza bo ona naturlanie a ja musze czekac jeszzce troche na moj transfer :) a Ty jak sie czuejsz kochana :) zagaldalam na Twoj wykres i powiem ci ze sliczny :) ty tez bralas wiesiolek tak ?

DZIEKUJE KOCHANE JESTESCIE ale ja za 2 tyg a dokladnie 26 mam dopiero mamografie :-( potem czekanie tydzien na wynik :-( potem znowu lekarz i termin na biobsje wiec cokolwiek sie wyjasni bedzie marzec:-( ale kurcze ja musze byc z wami bo sama sobie nie poradze a maz to z katarem kaze mi leciec do lekarza a jak wychodzi taka powarzna sprawa to nie ma tematu :-( wie ze jestem silna ale dlaczego nie rozumie ze wlasnie w takich chwilach najbardziej go potrzebuje :-(
Przepraszam za te moje dzisiejsze same smutne minki moze jutro bedzie juz lepiej

reklama
joweg- ja brałam wiesiołek w postaci oeparol femina w ilości 2 tabletek dziennie i castagnusa w tej samej dawce ;)
a samopoczucie chyba ok poza ziewaniem, niewyspaniem, otyłością, której się nabawiłam na garnuszku teściowej wrrr.... . z ciążowych objawów boli głowa i ciągle mi się w niej kręci, cycuchy tkliwe- teraz bardziej w okolicy sutków; nie ma @ i czasem ten jajnik zaboli.

a Wy obie w tym samym czasie powinnyście zobaczyć II na teście- tego Wam życzę, bo obie na to bardzo zasługujecie po takim czasie wyczekiwania i doświadczeniach, oraz dlatego, że jeszcze maleństwa nie macie, więc wszystko w rękach stwórcy... zobaczymy ;))) ja trzymam kciuki za Was bardzo mocno ;)

losiczko- to tylko facet- jego też to wszystko przeraża i to dużo bardziej niz katar. jest z Tobą tylko nie potrafi tego okazać tak jak byś tego oczekiwala. Glowa do góry- musi być dobrze, ale przynajmniej (egoistycznie to zabrzmi) do nas wróciłaś ;)

Do góry