reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Oj Joweg zeby to bylo takie proste:sorry2: czasami mysle ze beda znow ta wyjatkowa i nie bedzie mi dane tulic nigdy dzieciatka

Klapouszku to jaki problem ...wysle ci kartke "Nie przeszkadzac" i bedziesz miec na zapas:tak:, wieszaj kartke trzasnij drzwiami, ciezarne przeciez sa po ochrona :-D

Zzagubiona a co ci zalecil????? Jak bedziecie dzialac w tym kierunku????

reklama
DZIEKUJE KOCHANE JESTESCIE ale ja za 2 tyg a dokladnie 26 mam dopiero mamografie :-( potem czekanie tydzien na wynik :-( potem znowu lekarz i termin na biobsje wiec cokolwiek sie wyjasni bedzie marzec:-( ale kurcze ja musze byc z wami bo sama sobie nie poradze a maz to z katarem kaze mi leciec do lekarza a jak wychodzi taka powarzna sprawa to nie ma tematu :-( wie ze jestem silna ale dlaczego nie rozumie ze wlasnie w takich chwilach najbardziej go potrzebuje :-(
Przepraszam za te moje dzisiejsze same smutne minki moze jutro bedzie juz lepiej

Losiczka to tak jak moj....te same "objawy" oni nie umia gadac na takie tematy czesto przez to zeby sie nie poplakac i nie pokazywac uczuc ale w glebi serca modli sie pewnie zeby bylo wszystko dobrze

joweg ja nie wiem jak sie objawia ja robilam badanie na cukrzyce i mam podwyzszony poziom po glukozie ehh ale szczerze to musze jeszcze raz je powtorzyc bo babka mi powiedziala przy odbieraniu ze nie powinno sie jesc od godz 18 przed badaniem a ja jadlam po 21 wiec moze to tez wplynelo ale watpie ehh musze przejsc na diete nisko glikemiczna bo do lekarza dopiero 31 mam :dry:

losiczka72- podejrzenie raka masz ? moj maz mial raka , bral chemie i stracil reke :( nic nie pomoglo pare miesiecy po chemii przerzuty na plucach potem zanlazlam nielegalna witamine b17 (lekarstwo na raka ) maz zaczol ja brac bral 2 tygodnie i pierwsza operacja na pluco - rak czesciowo obumarl 6 tygodni pozniej druga operacja na pluco - rak calkowcie obumarl , bral tabletki z b17 500mg z meksyku , potem lekarze chcieli mu wcisnac znowu chemie odmowilismy i pojechalismy do kliniki gdzie lecza ta witamina i tam sie dzieja cudda , ludziom ktorym nie daja szans juz to zdrowieja maz zrobil tam leczenie teraz bierze codziennie tabeltki i wszytsko wporzadku :) czuje sie swietnie :) jakbys chciala cos wiedziec to pisz :)

karolina- ja biore oeparol 3x1 , gingseng 3x1, centrum 1x1, femibion 1x1, do tego cherbatki : z lisci malin 1x1, z pokrzywy 1x1, i czerwonej koniczyny 1x1 :) pryzgotowuje piekne gniazdko dla mojego zarodeczka :D

Katy he he he... tylko ja mam umówione spotkania na dzisiaj i tak mi sie nie chce, że nawet nie masz pojęcia, a jak się nie pojawię to zaczną mnie szukać i to dopiero będzie ;) ale dzisiaj koniecznie musze iść wcześniej spać :)

właśnie wróciłam z łazienki, w której jest dość duże lustro i wiecie co... ja nie mogę na siebie patrzeć- w życiu tak dużo nie ważylam i tak dużo mnie nie było- Masakra jakaś!!! czy ja mogę na dietkę jakąś przejść?
najlepszą dietą byłoby zamienić kuchnię teściowej na maminą albo własną ;)

joweg- nie pamiętam kto, ale ktoś tu pisal, żeby malin unikać w ciąży bo maja jakieś wpływu na poronienia, więc ja bym z tej herbatki zrezygnowała na wszelki wielki. nie pamietam czy mówili o owocach czy liściach, ale...
a aptekę chyba całą wykupiłaś :) czego my nie zrobimy dla tego małego szcżęścia pod naszym serduszkiem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katy narazie nic mi nie zlecil ale z aniolkiem mialam na diete przejsc do tego 4 razy dzienie pomiar cukru glukometrem i zapisywac musialam wszystko ale to dopiero diabetolog zleca wiec dopiero gdzies w lutym pojde narazie postanowilam dietke trzymac przed wizyta u gina powtorze jeszcze badanie i zobaczymy ;p

reklama
joweg kurcze ostatnio guzek byl lagodny teraz wyglada nie ciekawie ale jestem dobrej mysli . TAK mysle jak karolcia ze herbaty z lisci malin nie powinno sie pic w czasie terminu porodu dziewczyny ja pija na wywolanie skurczy

Do góry