reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No kochane zmykam
pies mi marudzi i musze go zabrac na spacer,ale tak zimno ze az z domu sie nie chce wychodzic
no i ide robić frytki :-) takie swoje ,nie tam jakies takie kupione

ilonka a Ty gdzie dzis zaginełaś????

Lori ale narobiłas mi ochoty hehe

do jutra kochaniutkie ;-) kolorowych snów,paaaa

reklama
ja to bym mogła cały czas się obżerać .... niby jestem po obiedzie a już czuje że odzywa się do mnie mój żołądek :-p

Dzoana - widze ze ty na depresje tez kupujesz torebki ehhehe :) ... bardzo fajna! :tak:

Torebki i buty, mój M już w niedziele mówił, że oho, były buty na tapecie, a teraz torebka:-D Na torebki i buty to mogłabym duże pieniądze wydać, mam fioła na ich punkcie, niestety finanse mnie ograniczają.
A jadłyście kiedyś deser "Bałagan w Eton"? Pyyyyychhaaaaaa:-p
Mój M robi pyszne frytki (i placki ziemniaczane) , takie z ziemniaków, a nie te badziewiaki z zamrażarki. No, ale nie mam okazji za często ich jeść, bo są mega niezdrowe, nie chce wrócić do swojej wagi mamuciej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj, jestem, ale taka padnięta i śpiąca,że ledwo Was doczytałam (ale udało mi się:-))
domiśka a do kogo chodziłaś w Krakowie? Ja miałam monitoring, ale już nie pamiętam o co pytałaś dokładnie :zawstydzona/y: O to czy mi się to pokryło z temperaturą? Bo mnie się trochę nie pokryło,Bo dziewczyny patrząc na mój wykres pytały czy owu nie było dzień później niż mi lekarka powiedziała. Ale na usg już nie było pęcherzyka...

A wiecie co.... Ja byłam wcześniej przekonana,że w tym cyklu się uda, ale teraz mam takie przeczucie,że znowu się nie udało :-( Jutro idę na badanie progesteronu i prolaktyny...

Zobaczymy co mi wyjdzie .... :-:)-:)-( W ogóle, to chyba dzień dolinek:((((

I oczywiście witam nowe staraczki życzę powodzenia

Ostatnia edycja:
Rzozia - jak dla mnie to wykres wygląda całkiem nieźle ... jakby jeszcze jutro tempka poszła troszkę w górę to idealnie będzie :tak:

Dzoana - no to mamy dokładnie tak samo :-) .... ja generalnie lubię wydawać pieniądze :sorry:

hi hi hi to witam w klubie ja też kocham wydawać pieniążki :tak::tak::tak:

PS czy ktoś wie co się dzieje z Joweg??

Lori bo sobie obiecałam w tym miesiącu że robie zaraz po okresie bo miałam już taką sytuacje że zaszłam w ciążę w ostatnim dniu okresu czy dzień po tak jakoś :) dlatego i na dodatek w tamtym miesiącu miałam owulację w 22 dc więc nic nie wiadomo :)

reklama
Małami jestem kotuś ale jakoś weny brak mi,
scotland tulę !!!!!!!!!!!!
Losiczka oczywiscie kciuki bedą juz teraz trzymane, bedzie dobrze skarbie zobaczysz, nie dość ze badania wyjdą swietnie to jeszcze ujrzysz II krechy na tescie :) tak własnie bedzie !!!!!!!!!!!
Lori widziałam test dzisiejszy :):-D brawo :)
Dzoana torebeczka super lubie takie bardzo na lato ,teraz to ja mam mega dużą bo lubie tez takie co sie mieści w niej dosłownie wszystko , np zakupy upycham zeby miec wolne ręce jak idę z małym piechotką :-p

Do góry