• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Katy a ja to taka wstydliwa jestem, ale pierwsze koty za płoty :))) hihi

co do syfów, słuchajcie M. się smieje, że przechodzę dojrzewanie, plecy - maaaasakra!

No dziewczynki śliczne miałyście sukienki!! Każda Panna młoda jest wyjątkowa! :-)
anisiaj Twoja suknia jest po prostu przeeeeboska!! Bardzo w moim stylu ale zupełnie nie dla mojej figury :-(
bobo byłam dzisiaj w Katrinie i przymierzyłam suknię która mi się podobała ale wydawała mi się za skromna... No i efekt taki, że czułam się w niej cudownie nawet z tą wagą ;-);-);-)Ale jak schudnę to już będzie cud miód :-) No i chcę ją trochę poprawić pod siebie. W tej wcześniejszej sukni czułam się jak w pancerzu na wdechu ale chyba tak nie może być? No i tam nie mogłam wnieść swoich poprawek...

dziewczynki muszę mojego M wpuścić na trochę na kompa, bo dziś tylko na chwilkę udało mu się dostać do kompa... Nie chcę się narażać, bo wieczór przed nami :zawstydzona/y:

Hej Suonko naljepiej zeby sie czula wygodnie :tak:w koncu to kilkanascie godzin w niej spedzisz a z pancerza to ty wyjdziesz w noc poslubna:-D
Rozia szkoda ale sa sprawy wazne i wazniejsze;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry