reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori dziękuje kochanie za te słowa (my w domu nie palimy i nikomu nie wolno absolutnie) grozi to wylotem u mnie :tak::-D
Jane śliczny wykresik :) za to mój lipa na całego raczej nie ma szans :no:

Roza to tak jak i ja z mężęm ta sama gra jest cool:cool:

reklama
my teraz w 6 ciupiemy ale 5 też była fajna po rozszerzeniu :) mąż lubi III ja nie :-(

u mnie nawet luteina nie pomogla jak ma sie dostac @ to i tak sie dostanie :) mykam sie polozyc torchee w koncu :):-D

czesc dziewczynki witam niedzielnie

ja dzis bez humoru i weny pogoda wpedza mnie w depreche ehh hehe na tlc porodowka zaraz bedzie

a teraz uciekam nadrobic was

ja miałam ostatnio schizę i poród na you tube obejrzałam.... masakra nie wiem dlaczego to zrobiłam ale żałuję, bo mimo iż bardzo chce dziecko panicznie się boję porodu i bólu.

dziewczynki przepraszam,że zniknęłam, ale mój M dobrał się do kompa i nie mogłam go przegonić:)

Ja też lubię heros III , niestety na dalsze części mamy za słaby komputer, więc jak mnie nachodzi ochota, to też gram w III.

Marta ja nie oglądam takich rzeczy , bo mam to samo co Ty:-)

witajcie
Mamy bardzo imprezowy ten weekend, wczoraj u kolegi, dziś ma kolega Alinki, a mnie od kilku dni boli głowa, na pewno ciśnienie się zmienia, bo pogoda też.

Joweg - po cc powinno się odczekać z następną ciążą 2 lat, po to, żeby wszystkie powłoki wewnętrzne się dobrze pozrastały i wygoiły.
A co do bliźniaków - to tak jak pisze Ania, na Wyspach (i w UK i u nas) jest ich bardzo, bardzo dużo, a in vitro raczej niewiele. Myślę, że oni mają to uwarunkowane genetycznie, a ponieważ rodziny są bardzo liczne i łącza się, krzyżują w ramach określonych aglomeracji, to ten genotyp się powiela.
ja mieszkam w niedużym miasteczku i okazuje się, że jak robią wesela to na 300-400 osób, bo to wszystko to rodzina. Sami kuzyni, kuzynki, rodzeństwo, ich dzieci... matko! strach czasami coś na kogoś powiedzieć, bo nie wiesz czy to nie na kogoś z ich rodziny!!

Kiedyś podobno "krzyżowali" sie z bardzo bliskimi z rodziny i stąd tez jest dużo dzieci z Zespołem Downa, z tym, że w większości są to już dorośli ludzie, ale tu nie stanowi to problemu, bo państwo bardzo pomaga i nie jest to żaden wstyd dla rodziny.

reklama
wstalalm :-) polezalam sobie moze ze 5 min sie przespalam jakos nie moglam zasac jestem taka jakby mnie ktos mlotkiem w leb walnal hihi. jajnik nadal kluje plecy bola ale na szczescie juz rozwolnienia nie mam :-( @ jeszcze nie pojawila sie ale daje mi znaki ze jutro przyjbedzie co by mi smutno nie bylo :-(
marta trzymam &&&&&&& za dwie krechy :-)
katy bardzo fajnie ze imprezka sie udalo i ze jestes Kochana zadowolona :-)
nie wiem co mialam jeszcze napisac bo kurde zapomnialo mi sie hihi

Do góry