reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Karolina ja Cię rozumiem z tymi obawami, czasami to mam ochotę nie wchodzić na forum i nic nie czytać i co? i dzisiaj weszłam i przeczytałam i się przestraszyłam :/ Ale chyba faktycznie trzeba myśleć pozytywnie, ja się strasznie boję cieszyć, bo co się do tej pory "wyluzowałam" to coś wyskakiwało nieprzewidzianego i martwię się.
Teraz już nie mogę doczekać się końca mc, gdzieś za 1,5 tyg. planuję iść na usg genetyczne i musi być wszystko ok! ohhh

Agnes no właśnie każda z nas przechodzi inaczej, ja dołączam do grupy bez objawów, czyli tylko senność :) meeeega, ale już ustepuje, ze dwa dni już w dzien nie spałam, co oczywiście wpędza mnie w różne stresy.

Marta gratuluję i czekam również na relację co powie M ;-)

Gosiulek kochana ja testuje w sobote z AniaBuchowicz i Scoti i chyba jeszcze ktos.....ale mam skleroze :baffled:....a czemu nie lubisz staranek kochana????? :szok:
Suonko i jak ci poszlo to zapraszanie ????
Joweg no bylam w sklepie a recepty zapomnialam ale zaraz meza wygonie :tak:
Rozia ja bylam szczepiona na Wzw typu B 2 lata temu a tabletki bralam chyba 2 lata temu ale tylko przez 3 miesiace dla rozruszania plodnosci
Karolcia nie tylko dla ciebie to brzmi jak czarna magia, dla mnie tez:tak:
Aniu to koniecznie wez zdjecia z imprezy i tego fajnego prezentu jak sie spotkamy na kawe :-D
Roza ja wlasnie bylam dzisiaj omowic ale te nowe badania sa czarna magia wiem ze to watrobowe ale co ????:baffled:
Karolcia ty sie waz szalona rano, wieczorem zawsze waga wzrasta :-)
Agnes i takie podejscie jest wlasciwe dla ciezarowek :tak:
Jane jeszcze sie nie zamartwiaj....wszystko sie jeszcze moze zmienic na plusik....trzymam kciuki ;-)

Wiecie co nie tak sobie to wyobrażałam :( był tak zaskoczony ze sobie usiadł a ja mowię do niego no nie cieszysz się przytul mnie chociaż, przytulił do niechcenia po czym strzelił focha ze za w cześnie ten test zrobiłam i że szkoda ze nie znim trzymając sie za ręce a później mi powiedział ze jestem samolubna :(

Marta no co ty? To pewnie z zaskoczenia, zaraz dotrze do niego wiadomość i cię przepraszać bęzie za swoje zachowanie:-)

Katy ja miałam robione badania na wątrobę przy braniu tabl anty, a u Ciebie może tak - profilaktycznie:-)

A u mnie nadal nic temp nie rośnie :no::no: buu, zaczynam się poważnie martwić:(

Marta facetom nie dogodzisz:szok: nie bez powodu mowi sie ze sa z Marsa :-D daj mu troche czasu....ciekawe czy tak chetnie przy porodzie bedzie uczestniczyl :tak:
Roza profilaktycznie to mialam to pierwsze ale wyniki zawyzone wiec teraz kolejne juz dodatkowo tylko pod katem watroby :tak:

reklama
anna ja także CIę straaaaaaaaaaaaaaaasznie podziwiam ze tak szybciutko sie decydujecie, a konsultowałaś to ze swoim lekarzem????? przepraszam ze pytam, ale po porodzie i po ciąży organizm powinien na spokojnie dość do siebie przez conajmniej 9 miesięcy, tak chyba gdzies czytałam dlatego pytam !!
Ja podjęłam decyzję o drugim dziecku jak Jaś skonczył rok , ale to była dla mnie trudna decyzja bo sie bałam ze za szybko itd, choć mąz chciał juz o wiele wcześniej!!!!! nie żałuję mimo tego co sie wydarzyło ciesze sie ze sie wtedy zecydowałam bop jakbym sie teraz zdecydowała to jescze ile by to potrwało pewnie a tak to bedzie różnica 3 lata rocznikowo !!!!!!!
Wiesz co.Nie rozmawialam z lekarzem... ale coś czuje ze nie bedzie strzału w 10 przez najblizszy mies. Mam jeszcze 3 mies z tego co piszesz. Wiec króciutko . Ale kobiety po ciązy czesto zachodziły w kolejną.Wiec nie zwracam zbytnio na to uwagi..

Póki co siknęłam by zaspokoić swoją ciekawość i negatywny wyszedł. W sobote powtorze test. Przynajmniej teraz jestem spokojna.

Marta-nie denerwuj się.Przejdzie mu.Rozumiem ze nie tak sobie wyobrażałaś jego zachowanie w tym czasie.Moze po prostu chciał dzielic wraz z tb tę chwilę.Mój jak robiłam test i jak sie dowiedział to przestał sie odzywać i pierwsza jego mysl to była bym usunęła. Wiec wyobraz sobie jak ja się czułam.Ale po kilku dniach mu przeszło i się cieszył.Powiedział ze sobie poradzimy itp.

Ostatnia edycja:
Do góry