reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

jestem wieczorową porą

co do witamin kochane to z własnego doswiadczenia farmaceuty i z zaleceń lekarza nie polecam. teraz idzie wiosna pojawi sie tyle świeżych warzyw i owoców i jak ktoś się prawidłowo odżywia to nie ma potrzeby sztucznych witamin sobie dawkować.

a w pierwszym trymestrze to juz w ogóle. najlepiej tylko kwas foliowy. potem ewentualnie dawkować sobie na noc ale tylko w weekendy. ja póki co tylko folik łykam. na pewno na następnej wizycie będę miała znowu morfologię zleconą i jak wszystko bedzie w normie to rezygnuje z witamin. czekam za to na truskawki, czereśnie i inne smakowite nowalijki.

ilonka kochana mam nadzieje że więcej nie będziesz tak cierpieć

domisia duphaston nie powinien ci zaszkodzic w fazie lutealnej. bo to w końcu progesteron i tylko moze pomóc w ewentualnym zagnieżdzeniu

ja tez zmykam już do łózeczka. pamietajcie że przestawiamy czas i śpimy godzinę krócej. do juterka

reklama
Tak sie zastanawiam czy któras z was jest jeszcze po cesarce?Bo ja jestem i może dlatego tak dziwnie to wszystko odczuwam wiadomo że blizna też sie bedzie rozciągać:baffled: i boli

wiola ja mialam cc :( ja nie biore zadnych witamin tylko kwas foliowy bralam a teraz jedyne leki to lutka czasem nospa i magnez

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie wieczornie

Ilonka - jestem w stanie sobie wyobrazić Twój ból, bo jak byłam w ciąży z Magdą to mała mi uciskała na jedną nerkę, na szczęście trwało to tylko kilka dni, ale pamiętam do dziś. Najgorzej było nocą jak nie mogłam sobie znaleźć pozycji do spania.

Witajcie :)

Ja mam za sobą męczącą noc, bo nie mogłam zasnąć aż do 3 :/ jutro powrót do pracy, brrrr ;)

wiolka - mnie od początku bardzo boli brzuch, czasem lekko ćmi, a czasem ciągnie. To moja pierwsza ciąża, lekarz uznał, że to normalne, bo rozrasta się macica.

jakie macie plany na dzisiaj?

Anisiaj-mnie też tak boli dziś jak narazie cisza ale wczoraj bolał mnie brzuch ja jeszcze w łóżku zaraz wstaje trzeba obiadek nastawić i będziemy sobie siedzieć w domku,mąż mi śniadanko do łóżka zrobił musze go na cały tydzień w domu zostawić:-D Miłego Dnia Wszystkim:-)

Witam niedzielnie !!
Katrina kurcze ciąża to taki cudny stan a czasem tak trzeba sie wycierpieć!!!!
wiola ale CI dobrze, chyba aż zaaaaaaa dobrze :) hehe ale fajnie mąż niech dba teraz o Was ! :-D
anisiaj to w dzień moze spróbuj sie przespać i odpocząć sobie !!!!!
anaber miłego dnia poza domem :)
Marta w szkole pewnie wiec sie wynudzi do 15 pewnie !!!!
Ja mam tak jak agnes, a raczej do tej pory ze brała kwas tylko, witamin nic bo miałam super wyniki, teraz coś sie popsuło i mam lekką anemię ale dostarczam witaminki jeszcze w owocach i warzywach jak następny wynik znów tak bedzie to kupie nawet ten falvit mama bo brałam z Jasiem a potem to własnie jak pisze agnes czas nowalijek bedzie wiec witaminki w odstawke bo czasem można przedobrzyć !!!!!!! :)Także jak wyniki są OK to po co dodatkowo sie faszerować !!!!!!! no ale oczywiscie to moje zdanie :)

Jej dopiero teraz czuje naprawdę mega mocne ruchy i kopy maluszka, zaczyna sie falujący brzuszek !!!!!!! a jeszcze 2 dni temu lekkie kopy do środka a dziś juz widać jak sie bulwy robią na brzuchu przy kopach :-D ahhhh czekałam na to i sie doczekałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIłego dnia, nie zanudzam juz hehe :)

a tu znów brak dziewczyn !!!!!!!!!!!!!!

Ania i Katy chyba nadal z ukrycia nas śledza !!!!!!!! wyłazić szybko i pisać co słychać !!!!!!!!!!

hej witam niedzielnie!

u mnie kolejny leniwy dzień. wieczorkiem wracam do domku i bardzo się cieszę. jednak jestem domatorka i lubię swoje 4 ściany. wpadam więc jutro do was. miłego dzionka

Witam się niedzielnie:-)

Dzoanka kurka mam nadzieję że to jednak nie będzie tak jak mówisz,jeszcze tego brakowało:tak:
co do dupka ta wykup jak lekarz dał receptę, nic się nie bój:-)

Ilonko superrr!!! nie dziwię się że mąż cały w skowronkach he he:-D

Pozdrawiam wszystkie:)

reklama
Do góry