reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

pytaj pytaj ;p

wiesz co ja jem w gruncie rzeczy to co chce i na co mam ochote tyle ze niektore produkty cukier podnosza za mocno wiec je unikam np biale pieczywo czy zupki blyskawiczne

reklama
anaber - tupnij :) już tylko 6 dni w pracy, bo od następnej środy mam urlop. powinnam dać radę :)

ale mnie dzisiaj brzuch nawala, makabra i stres przez to :(

my wlasnie wrocilismy od moich rodzicow, aleee mi sie chce spac pewnie za godzinke bede juz chrapac pod kolderka.....

Dalam mamie spodnie ciazowe jeszcze z pierwszej ciazy do zszycia, bo oczywiscie wszystkie ciazowki porwaly mi sie na tylku a normalne po lunchu juz mnie cisna.....

Zzagubiona no ja zupek typu błyskawiczne nigdy nie jadam wiec luz ale słodycze bardzo lubię... czekoladę zwłaszcza no i czasem chipsy zjem ale nie dużo, staram się jeść dużo warzyw no i owoce ale nie przesadzam

ja slodycze nie zabardzo chipsy hmm chetniej ;p warzywa nie wszystkie a owoce to przewaznie banan grejpfrut jablko no i truskawki hehe

reklama
Czyli generalnie odliczanie trwa już od pierwszego testu ;)

Dzięki dziewczyny, trochę mnie pocieszacie ;)

bobo - przepraszam, jeśli Cię uraziłam pytaniem. teraz trzymam kciuki za Twoje staranka, mnie od razu na całego bolały piersi, oczywiście jak na @ ;)

Kochane, a czy Wy piszecie sobie jakiś dziennik ciąży albo pamiętnik dla dziecka? Ja piszę naszemu prywatnego bloga, kiedyś sobie przeczyta moje pierwsze myśli do niego :)

ja kupiłam w pierwszej ciąży w outlecie księgarnianym Kalendarz ciąży do uzupełniania :) świetna sprawa :)
w ciązy też do 6 iesiąca wymiotowałam non stop , schudłam 10 kio ale potem przybrałam 30 kilo !! masakra ... heh

Spadam spać bo mała mnie dziś wymęczyła na całego ...

spokojnej nocki !!!

Do góry