reklama
A
anaber
Gość
hejka 
ja dopiero co wróciłam do domu rano musiałam zawieść Igorka do przedszkola i poźniej pomyślalam sobie ,ze w drodze powrotnej zrobię zakupy. No i podjechałam do tesco i to był mój życiowy błąd, myślałam że o 10 rano nie będzie ludzi ale w końcu już jak weszłam to sobie pomyślałam,że sa kasy z pierwszeństwem więc powoli zrobie zakupy i skorzystam z tego jak mi sie należy a co
więc po zakupach kieruję się do kasy a tam kurcze chyba po 20 osób w każdej kolejce, więc szukam tej z pierwszeństwem no i klops bo tylko sa dwie i obie zakmniete bo nie ma pracowników. Więc postanowiłam zagrać
przed panem chyba kierownikiem,ze zostawiam wózek z zakupami bo nie dbają o klienta jeszcze przed świętami. więc miły pan podszedł do pierwszej lepszej kasy i wszystkich przeprosił aby mnie przepuścili no i się zaczeło sluchajcie nie myślałam,ze ludzie mogą tak zareagowac oczywiście moherowe berety mnie nie przepuścił i czułam się okropnie bo wiedzialam,ze wszyscy w koło się na mnie patrzą i teksty typu niech mąż zrobi zakupy jak pani nie ma siły
. gdyby nie święta i to ,ze mialam potrzebne rzeczy w tych zakupach to bym to zostawiła w cholerę. Ogólnie staram się z takich rzeczy nie korzystać bo nie lubię ale tak sobie pomyślałam,z e nie chce mi się stac godzinę w kolejce, poza tym u nas w biedronce na osiedlu jak babki tylko widza ze kobieta w ciąży jest to zaraz dzwonią i jest kasa otwierana tylko dla ciężarnej. a tu kurcze normalnie wyścig szczurów. już mi sie odechcialao zakupów i wogole wszystkiego.
jestem zniesmaczona naprawdę.
Wczoraj mialam przedostatni egazmin próbny - test , jeszcze jeden mam w kwietniu i na 70 pytań mam tylko 5 źle więc jestem zadowolona.
Idę powiesic pranie
Zagubiona niezły ten siniak to ja miałam ostatnio ale ten mój to pikuś do tego co masz i jeszcze pewnie ręka boli bo mnie przy mniejszym a rwała okropnie ale to tylko teraz wczęsniej nie odczuwalam tak tego zdrowka

ja dopiero co wróciłam do domu rano musiałam zawieść Igorka do przedszkola i poźniej pomyślalam sobie ,ze w drodze powrotnej zrobię zakupy. No i podjechałam do tesco i to był mój życiowy błąd, myślałam że o 10 rano nie będzie ludzi ale w końcu już jak weszłam to sobie pomyślałam,że sa kasy z pierwszeństwem więc powoli zrobie zakupy i skorzystam z tego jak mi sie należy a co
więc po zakupach kieruję się do kasy a tam kurcze chyba po 20 osób w każdej kolejce, więc szukam tej z pierwszeństwem no i klops bo tylko sa dwie i obie zakmniete bo nie ma pracowników. Więc postanowiłam zagrać
przed panem chyba kierownikiem,ze zostawiam wózek z zakupami bo nie dbają o klienta jeszcze przed świętami. więc miły pan podszedł do pierwszej lepszej kasy i wszystkich przeprosił aby mnie przepuścili no i się zaczeło sluchajcie nie myślałam,ze ludzie mogą tak zareagowac oczywiście moherowe berety mnie nie przepuścił i czułam się okropnie bo wiedzialam,ze wszyscy w koło się na mnie patrzą i teksty typu niech mąż zrobi zakupy jak pani nie ma siły
. gdyby nie święta i to ,ze mialam potrzebne rzeczy w tych zakupach to bym to zostawiła w cholerę. Ogólnie staram się z takich rzeczy nie korzystać bo nie lubię ale tak sobie pomyślałam,z e nie chce mi się stac godzinę w kolejce, poza tym u nas w biedronce na osiedlu jak babki tylko widza ze kobieta w ciąży jest to zaraz dzwonią i jest kasa otwierana tylko dla ciężarnej. a tu kurcze normalnie wyścig szczurów. już mi sie odechcialao zakupów i wogole wszystkiego.
jestem zniesmaczona naprawdę.Wczoraj mialam przedostatni egazmin próbny - test , jeszcze jeden mam w kwietniu i na 70 pytań mam tylko 5 źle więc jestem zadowolona.
Idę powiesic pranie

Zagubiona niezły ten siniak to ja miałam ostatnio ale ten mój to pikuś do tego co masz i jeszcze pewnie ręka boli bo mnie przy mniejszym a rwała okropnie ale to tylko teraz wczęsniej nie odczuwalam tak tego zdrowka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber - strasznie to przykre co piszesz. Jakoś te same babki jak chcą siedzieć w tramwaju, to lecą jak szalone, a teraz takie komentarze. Mój M kiedyś zjechał faceta w autobusie, bo nie chciał ustąpić dziewczynie w ciąży i zaczął jej gadać, że jak jest się w ciąży to się autobusami nie jeździ. Tragedia, co za ludzie.
wiolka23
Fanka BB :)
Anaber-ludzie są okropnymi świniami ja pamiętam jak z Nastusia jak miała 7 miesiecy codziennie do krk dojeżdżałam na rehabilitacje i 40 minut w busie z malutkim dzieckiem na rękach stałam bo nikt miejsca nie ustapił i bez względu czy był upał czy zima mnie już nic nie zdziwi przykre to jest niestety i tak samo w urzedach sklepach wszędzie chamstwo

Ja dzisiaj będę schizować (jak zwykle), bo czekam na wyniki badań. zapłaciłam za nie 208 zł i już M się śmieje, że nam dziecko z komunii odda
Robiłam m.in. tokso i mam nadzieję, że już przechodziłam, bo mam u rodziców 3 koty, za którymi szaleję i nie wyobrażam sobie odsuwania ich od siebie 
Dziewczyny, a kiedy macie jakieś wizyty?
Dziewczyny, a kiedy macie jakieś wizyty?
A
anaber
Gość
anisiaj Wiolka no straszne to jest i powiem Wam,ze okropnie taka kobieta się czuję, bo miałam normalnie łzy w oczach zrobiłam sie czerwona bo czułam spojrzenie wszystkich ludzi no sobie. Jedn młoda dziewczyna to tam im dala popalić i ich opierniczyła a tak wiekszośc ludzi stała i sie gapiła. Pamiętam kiedyś jak urodził się Igorek i wracałam z nim z przychodni bo był podziebiony więc w drodze powrotnej aby dwa razy nie wychodzic(bo nie maiąłm możliwości z kims go zostawic w domu) weszłam do apteki aby wykupić leki , ten mi się darl w tym wózku aż się zanosił bo miał temp. i nikt mnie nie przepuścił i wtedy tez się zapytałam czy ktoś z państwa mnie przepuści to tez dostaąlm ładnych kilka tekstów. i to większośc straszych ludzi nie wiem dlaczego w tych dzidkach taka nienawiść.
a tacy religijni 
MartaSx już nie chciałam sie kłócić bo co by to zmieniło tylko tyle ,że ja bym się bardziej nakręciła i zdenerwowała, przeciez z takimi betonami nic się nie zdziała
ja mam wizytę po świętach 11.04 w środę na 17:00
a tacy religijni 
MartaSx już nie chciałam sie kłócić bo co by to zmieniło tylko tyle ,że ja bym się bardziej nakręciła i zdenerwowała, przeciez z takimi betonami nic się nie zdziała
ja mam wizytę po świętach 11.04 w środę na 17:00

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anaber - wiesz, ja myślę, że po prostu zachodzą im w głowach już różne procesy degeneracyjne i oni już nie myślą. Ich celem jest przetrwać i myśleć tylko o sobie, oczywiście są wyjątki, ale bardzo rzadkie. To, o czym piszesz niestety nie jest tylko udziałem ludzi starszych - ile razy widziałam w metrze stojącą dziewczynę w ciąży i wszystkich siedzących,którzy albo "spali" albo byli ogromnie zaczytani. Ja niestety mam taki charakter, że jakby mi ktoś w tej Twojej kolejce zaczął gadać, to brzydko ale dosadnie powiedziałabym "spier...aj" - choć na co dzień jestem bardzo miła, ale głupoty nie trawię.
Podziel się:
mąż na podwórku naprawia coś przy samochodzie bo sie coś zepsuło nie miało kiedy