reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

reklama
Dziewczyny mam dwa wesela w sierpniu i potrzebuje kupić jakąś zwiewną sukienkę na duży brzuch i niestety wielkie cyce - może któraś z was coś mi poradzi?? cóz... nie ukrywam, że chciałabym wyglądac kwitnąco jeśłi to możliwe ;)

no widzisz Wiolcia jaki trafny temat - ja też mam wesele w sierpniu i boję się coś kupować wcześniej bo jak będę tyła w takim tempie to się w nic nie zmieszczę. Widziałam piękne sukienki na allegro ciążowe ale kosztują 250 zł - no i jakby były na dłużej to może bym się zdecydowała ale żeby raz założyć to trochę dużo pieniążków (szczególnie że za to mogłabym mieć usg 4d)

wiolcia ja jestem już po jednym weselu i ciągle przed drugim.
wklejałam gdzieś zdjęcie jednej kiecki (ale wkleję raz jeszcze - co tam) a drugiej nie prezentowałam. Obie są ciążowe

sukienka.jpgsuknia 2.jpg

Uuu no to faktycznie jak na moja kieszeń to zbyt wiele :(( Wiem, że większość sukienek ciążowych jest tak zrobiona, że "rośnie" z brzuszkiem a mam nadzieje, że na brzuszku się skończy ;) Widziałam ciekawe sukienki i tańsze na rożnych stronach internetowych ale boję się kupowac nie sprawdzone sukienki.

Przy okazji może, któraś z was jeszcze zna ćwiczenia na grube ramiona?? może do sierpnia bym chociaż je wyszczupliła ;)

reklama
Wiolcia jest jeszcze troszkę czasu, może pochodziłabyś po lumpkach? Zawsze to trochę mniej pieniędzy. Ja kiedyś tydzień przed bankietem kupiłam właśnie sukienkę w lumpeksie za 45 zł, do tej pory mi służy. W sklepie zawsze zdążysz kupić. Może po prostu poszukałabyś czegoś dla bardziej puszystych pań.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry