reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Patewka ja bez wątpienia bym sie nie czaiła i wystawiła ten negatyw skoro olali twoje uwagi i maile o tym, że zostało wysłane za mało pieniędzy, pozatym cała sprawa tak długo trwała...
Spójrz na to z innej strony np. gdybyś ty wpłaciła im o te 5zł mniej za obojętne jaki produkt nikt by Ci go nie wysłał, nie darowali by Ci pewnie nawet złotówki ;p tak to juz bywa
wiec nie miej litosci, wystawiaj im ten negatyw i tyle

reklama
patewka dałabym negatywa
ale licz sie że takie półgłówki zrewanżują sie tym samym niestety
ale niech inni wiedzą z kim maja do czynienia

KRZESEŁKO do karmienia BOGATO WYPOSAZONE. (686583960) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam to krzesełko i nam pasuje ważne dla mnie jest to że ma regulowaną wysokość i pasuje do dużego stołu jak i do niskiej ławy, ma regulowaną wysokość oparcia i narazie Alex prawie leży jak je, wygodna jest ta miękka wkładka redukcyjna którą pierzemy gdy się pobrudzi no i materiał krzesełka łatwo daje się wytrzeć szmatką po jedzonku i nie zostają żadne ślady, fajne jest też to że posiada koszyczek w którym trzymamy zabawki do zabawiania Alusia np gdy zdarza Mu się zasypiać przy jedzeniu. Oczywiście tacka jest zdejmowana i podwójna, można ją powiesić z tyłu krzesełka na specjalnych zaczepach oraz ma regulowaną pozycję, można ją przybliżyć lub oddalić od dziecka- my na dzień dzisiejszy nie korzystamy z tacki, ja trzymam miseczkę w ręce, ale jak podrośnie to oczywiście będziemy stawiać miseczkę na tacce.
Jednym słowem polecamy, no i cena też nie jest zbyt wysoka.

gosiaczek1973 fajny ten fotelik, myslalam o kupieniu podobnego. czy te tacki mozna zdjąć calkowicie, czy dziecko sadza się od góry?

No to jestem zdecydowana:-) Nic więcej mi do szczęścia nie trzeba;-)Pewnie niebawem zamówimy, bo cena też jest atrakcyjna jak na taki mebelek:happy2:

reklama
Poradźcie mi proszę - w sprawie komentarza na allegro. Mój pech leżaczkowy to 2 aukcje zakończone zwrotem pieniędzy. W 1-wszym, po interwencji babka oddała kasę. Nie wystawiłam żadnego komentarza. W drugim towar przyszedł z wadą fabtyczną - odesłałam i poprosiłam o wymianę na nieuszkodzony leżaczek i zwrot kosztów przesyłki, ale zamiast leżaczka dostałam po tygodniu mail ze zwracaja mi kase - w sumie trwało to od momentu aukcji do oddania kasy 3 tygodnie. Niestety nie przelali mi wszystkiego - brakuje wprawdze tylko 5 zł (część kosztów przesyłki) ale zawsze. Dałabym negatywny komentarz - bo uwagę o 5 zł olali... jak myślicie??? Bedę fair?
możliwe jest jeszcze rozpoczęcie sporu na allegro ale nie wiem jak to działa... mi ostatnio sprzedawca też nie chciał oddać 5 zł po reklamacji towaru (4,5 przesyłka +0,5 koperta) ale się powołałam na przepisy prawa i stwierdził że o 5zł nie będzie się kłócił - niby niewiele ale wkońcu było to moje 5zł...
dała bym póki co negatywa i zgłosiła sprawę do allegro
to jest cos czego szukałam! gosiaczek rewelacja krzesełko i cena też bardzo dobra!:-)
dokładnie moje zdanie :D

Do góry