reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
takich czapeczek moja bratowa używała po kapieli bo dziewczynki miały spore włoski i żeby głowka nie ziębiła się, ale były zdejmowane w jakis czas potem jak podeschły;) ale ja mam wrażenie że moje małe urodzi się łysolkiem jak ja;-)
co do miejsca to też nie mam za bardzo, ale już mam obiecana komode taką pod przewijak głęboką więc na początek starczy, a swoje rzeczy już powyrzucałam i tak za wiele miejsca się nie zrobiło:no:

aga221122, co do czapeczek to w chwili zakupu nie pomyślałam o tym ;-)ale tak jak pisze klowee, mogą przydać się po kąpieli. Na metce jest oznaczenie, że można używać od 0-3mca, więc być może będą jeszcze dobre kiedy spacerki się zaczną, np pod jakiś ciepły kapturek:happy:

008.jpg011.jpg

Takie cudaki kupiłam :p
Mam zajawkę. Zaraz opróżnię szufladę w komodzie.

na_cik - widzę, że kolejny kolejny Lutowy Maluszek w MISIA zostanie ubrany :-D

Dziewczyny, super ubranka pokupowałyście. Ja dziś byłam w galerii i ale obkupiłam tylko mojego Przedszkolaka w podkoszulki. Z zakupem ciuszków dla Młodszego Dziecia (poza kombinezonem - misiem, któremu oprzeć sie nie mogłam) jeszcze się wstrzymuję. Myślę, że jakoś w następnym tygodniu odkopię małe ubranka po Mikołaju i zobaczę, czego mi brakuje. Choć nie powiem... korciło dzisiaj że hej :-)

reklama
Do góry