reklama

Zakupowe szaleństwo

po slubie obiecuje wkleic kompelt zdjec w szpilkach :laugh:

my tez nie mamy zadnych prezentow, ale duzo zakupow nas nie czeka szczegolnie, ze spedzamy swieta sami w dwojke, wiec w pewnym sensie prezenty nas omina.....niestety dziala to w dwie strony ;) :P
na szczescie podobno jakas paczka z pierniczkami do nas jedzie ;D

oj,a ciasto bym sobie zjadla!!!moja mama swietnie piecze, az slinka leci na sama mysl!
ale w pierwszy dzien swiat idziemy na "proszony obiad" i tam powinno sie pojawic, jako gwozdz programu, czekoladowe ciasto, ktorego nie da sie opisac jest tak pyszne!!!!
a pani autorka tego cuda nie chce zdradzic przepisu!!!!

reklama
Ja prezenty też już mam, nawet dla Maluszka!! Ze łzami w oczach spędziliśmy z mężem godzinę między regałami z ciuszkami wybierając cudeńka :) Nawet on sie wzruszył :) Ja to bym mogła tam całą pensję zostawić :)

Co do gotowania, to rodzina zgodnie orzekła, że mam przeleniuchować Święta, a nie stać przy garach i zabronili mi cokolwiek robić. Tak więc Wigilia z teściami, pierwszy dzień Świąt u mojej rodzinki - w wielkim gronie, pewnie z 15-20 osób - na drugi znowu do teściów. Po rozmowie z obiema parami rodziców zaczynam nabierać pewności, że po Świętach juz mi się waga nie utrzyma :) A plan miałam robić Święta w domu dla obu rodzin! :) Ale nie narzekam - bardzo mi dobrze, jak mnie tak wszyscy rozpieszczają - a rozpieszczają niemiłosiernie :) :) :)

A ja nie wytrzymałam i kupiłam dresik dla Maluszka i śpiszki + skarpetki z kłapouszkiem i tygryskiem..ale słodycz...nie moge się powstrzymać od zakupów a łapię się corazwięcej na tym,że szukam ciuszkówdla chłopczyka nie wiem czy ta intuicja ...
No i byłam w sklepie z wózkami zachorowałam na wózek firmy ICOO jest super:
52wn.jpg

21nt.jpg

g17ul.jpg

Olu.K - wózek fajowy!
Ja dzis kupiłam sobie spódniczke sztruksowa- jasny braz frimy hennes- śliczniunia!Zaopatrzyłam sie w rozmiar większa- póki co jest luźna - ale ładnie opada na bioderka- cudko:)
i kupiłam sobie staniczek..., ale juz mi sie nie podoba:(..a zerwałam metkę i wymiana, czy oddanie nie wchodzi w gre..:/ coż..jakas mało zdecydowana w ciaży jestem:)
Kupiłam sobie tez ładniutki wisiorek z kamieni..eech..a poszłam po prezenty dla bliskich:)..
Jutro mam nadzieje, ze juz cos wypatrze!MUSZE!:):):)

Ola, super ten wozek!!!mnie wkurza, ze wiekszosc jest czarna :/
widzialam nawet czarny kojec dla dziecka z czarno-srebrnymi zabawkami!!!!!!!!szok!
ja tam jestem za tym, zeby dzieci mialy wszystko w zywych kolorach :D

dzisiaj odwalilismy kolejna czesc wgilijnych zakupow, brakuje jeszcze karpia, ale to w piatek :D

za to wczoraj bylam zdjac miare na sukienke slubna(potrzebuje cos pod plaszczyk ktory kupilam :D )
jeszcze przed swietami musze kupic material, widzialam sliczny rozowawy jedwab, ale trzeba znalesc taki sam tiul albo organze!Kolezanka uszyje sukienke, a znajomy zmajstruje mi welonik jakis prosty :D

po Gwiazdce powinnam byc w pelni wyposazona panna mloda, szczegolnie, ze sukienka bedzie usztywniana i stanik odpada :D

no nie dziwię się, pamiętam moje przymiarki, oj oj co to było:)), jeszcze na dzień przed slubem skracałam suknię , okazało się, że jest za długo i nie jestem w stanie w niej kompletnie tańczyć- zrobilłam próby z tatą:))) A że chodziłam przez rok na kurs tańca to zamierzałam pokazać co potrafię:))) chociaż i tak było ciężko zatańczyć tango czy cza-cze:))

reklama
Agatko a kiedy masz termin ślubu?
Jak tylko poznam płeć mojej dzidzi to "lecę" szybciutko i zaszaleję kupując jakiś słodki śpioszek...taki typowy słodziutki dla dziewuszki lub z samochodem dla chłopaczka..ale póki co to muszę wytrzymać do jutra..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry