reklama

Zakupowe szaleństwo

joł Pati..bardzo, bardzo, bardzo bym chciała..ale pewnie dupa blada i odpada...nie mam jak sie do Ciebie dostac..tzn..teroetycznie moze i jest gorzej praktycznie..busy, autokary- nie!z małą:no:sama:no:..loty do Ciebie jak patrzyłysmy jakies drogie:crazy:..ale nie mówie nie:-D..moze jakis rycerz na białym koniu mnie do Ciebie zagalopuje:rofl2:

bardzo ciesze sie na ten wyjazd do PL..
wczoraj rozmawiałam po prawei 2 miesiacach z psióła która jak pisałam ur przed moim wylotem synka...az popłakałam sie ze szczecscia. teraz odliczam dni do 16 grudnia- przylatują moi rodzice, będą do..jakos 3 albo 6 stycznia ..Urlop chyba cały wkorzstają:-D..a potem kilka dni i my z Duśka sie pakujemy..smutnoi mi tylko, ze bez Adama..Razem do PL lecimy dopiero w lipcu:sorry2:..

reklama
My tez buty z Bartka kupilismy i mlody w nich pomyka:)) pierwszy raz jak zalozyl to zaraz gleba byla bo nie przyzwyczajiny do takich wysokich...

i widze ze temat sanek, my myslelismy o drewnianych z oparciem dopoki nie zobaczylam tych bobslejow Mamootowych:)))) - super!!!

Pati - fiolet piekny:))))))))

Pati ja te schodki kupiłam i w te pędy sprzedałam. Mimo zapewnień producenta nie da się tych schodków wyrególować i miałam jakiś za wysoki sedes i schodek zamiast prosty to był pod skosem. Ale pomijając to jeśli sedes jest odpowiedniej wysokości to jest to całkiem ok. Kuba lubił włazić i złazić i myśle że z tymi schodkami szybko załapałby naukę czystości

Pati, wygląda super.

Aniu, my chcemy właśnie coś w stylu tych plastikowych bobslejów kupić. Ale najpierw spróbujemy w Decathlonie, a jak tam nie będzie to uderzę na allegro.

Mamoociki dajcie kniecznie znac jak cos wypatrzycie fajnego do zjezdzania zimowego w decathlonie albo innym sklepie:-):-):-):-)

Jasne! Mieliśmy w ten weekend uderzyć do decathlonu, żeby zobaczyć czy są jakieś porządne sanki, ale jak mnie zmogło ciążowo, to tylko bym spała i wstać mi się nie chciało. A mój małż mnie raczej zachęcał do leżenia niż do wstawania. :-)
Ale czas leci, a sanki same się nie kupią.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry