reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
hej! Byłam dzisiaj na malutkich zakupach. No i są 3 nowe ciuszki. A oto one....

ten sweterek podoba mi się bardzo. Ale spodnie też są fajne. Nie mogłam się zdecydować co wziąć, więc wziełam obydwie te rzeczy:-)

ja też teraz szaleję z zakupami, bo zaczęły się przeceny. głównie kupuje dla siebie. choć wczoraj zakupy zrobiliśmy wyłącznie dla małżonka: dwie pary spodni i sweter. dzisiaj kupiłam dla siebie biała bluzkę. a jutro idziemy po buty dla męża.

oczywiście w sklepach tłumy :szok:

Oj ja tez musze się rozjerzeć za jakimis ciuszkami dla siebie:-) no i chcialam jakies fak=jne dresy dla Wojtka kupic ale wszedzie jakies takie beznadziejne widze a jak ju zsa ladne to niestety dla dziewczynki:-D

Fredko - ciuszki sliczniusie - wszystko mi sie baaardzo podoba- szczegolnie spodnie!..no i sweterek..ach bluzeczka tez słodziutka!..sama tez nie mogłabym sie zdecydowac:)

ogladałam wiadmoosci na pl stacjach - moze i Wy równiez widziałyscie w TV co sie tu w UK dzieje..słowo istny obłed na ptk zakupów..przeceny nawet do 90%..........oczywiscie szalelismy i my:sorry2:choc z głowa..nie kupowalismy w mysl zasady bo tanie..by nie nazbierac "gratów"

Fredko, bardzo ładne ciuszki :tak:
O wyprzedażach w UK i nie tylko - słyszałam... i zazdroszczę :-) U nas w sklepach nawet nie powinni używać tego słowa... Najczęściej jest to tylko 25-30%, a poza tym często najpierw cena nienaturalnie wzrośnie, a potem dopiero robią z tego obniżkę :baffled: A np. w Stanach przeceniają ubranie z 90$ na 25, a ludzie narzekają, że w tym roku słabe przeceny :-D

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zla jestem strasznie bo mi sie pralka popsula buuuuuuuuuuuuuuu
Ale coz 8 lat juz miala wiec ----- ??? No i trzeba kupic nowa ale jaka i tu do was mam wielka prosbe bo wiadomo najlepsze to co sprawdzone napiszcie kochane jakie macie pralki i jak sie sprawdzaja :tak: please :-(

reklama
Fredka - super ciuszki, szcegolnie sweterek,
ja jak bylam na zakupach to nic nie moglam z wyprzedazy znalezc, albo rozmiar 34 albo 44....
w koncu kupilam sobie czarna koszule z nowe kolekcji w Zarze.
kakaw - my mamy hovera 3 lata juz i jestesmy zadowoleni:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry