reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati śliczne te buciki :tak:
Sylwia a ty jak na swój wzrost to masz małą nogę , bo z tego co widzę to 40 nosisz:sorry2:

Baśka to wiadomo już że to będzie brat??:-)

hmmm- wlasnie do PL pojechalo kilka....Takie lakierowane to schodza mi jak swieze bulki-ale to gl rodzina, znajomi przechwytuja;-)Ida pod zamowieni:-D

duzo bede miala butow, ale gl. meskich..:sorry2:

|Syla podpowiedz mi jakiej szukasz- podeslij linka jakby cos Ci wpadlo w oko albo z atmosphere albo cos innego, a ja tej firmy znajde podobny fason- zaopatrze sie i bedizesz miala w atrakcyjnej cenie-bankowo:-):-D(przekop allegro- jako klucz torebki atmosphere;-)dawaj cynka i po sprawie;-)

oczywiscie kozaki i pantofelki super...choc bardziej w moj gust te kozaki:tak:

a ja dzis kupilam sobie pasek..bez mierzenia..wzielam rozmiar M..w domu okazal sie za duzy..:baffled: wiec wbilam noz..by zrobic dziurke i pokiereszowalam go zdrowo...nadaje sie jedynie do podtrzymywania ubran..tak by go zaslonic...bo jako ozdobny ni chu chu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja cala sobote spedzilam na zakupach... szukalam dla siebie sukienki na wesele i kurtki badz plaszczyka na wiosne-no i zgadnijie z czym wrocilam? :-D Jakzeby inaczej-z bluzkami na lato-czyli standard....:angry:

reklama
:-D

ja tez dzis po skole bylam na miescie zalatwic kilka spraw..i po drodze kupilam sobie sweterek-kamizelke, tusz do rzes i kilka ciuszkow na prezenty dla znajomych:-p(bo ja raz niedlugo do Polski lece...a dwa w sobote idziemy na urodzinki do dziewczynki ktora konczy 3 latka- ps. poznalysmy sie tu na bb:-)ok2 l temu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry