reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a ja tam po sklepach nie chodze, bo i tak już nic na mnie nie pasuje, w czerwcu nadrobię, a dla małej prawie wszystko już mam:tak: szafa pełna, tylko ładne sandałki w maju

Kiecka Kasia taka zapinana na szyje(takie uwielbiam) taka dosyc krotka i na opasek w pasie...ale pasek brzydki-kupie jakis inny...Kasia wytrzymasz do 26-go kwietnia?wtedy pokaze sie w calej okazalosci ;-) tak nie ma efektu ...

Sylwia, ja szukam piżamki z krótkim rękawem i krótkimi spodenkami. Ale te bardzo ładne - zapamiętam na zimę. No i najważniejsze, ze polecasz, że dobrej jakości. Bo w sklepie to sie pomaca, a na allegro nie da rady.

A'propos butków. Powiedzcie mi, czy znacie jakieś tańsze od Bartka a dobre firmy z dziecięcymi butkami? Bo my zawsze kupowaliśmy Bartki, no ale sa drogie. A mówi się, ze 3 latki to już nie muszą mieć takich super butków, więc szukam czegoś tańszego. Choć przyznam, że Bartki sa fajne i je lubię, bo są ładnie wykonane i się nie rozwalają. Może nam znów babcia zafunduje butki dla Wojtka. :-p

reklama
Mamoot ja Ci nie pomogę jeśli chodzi o tańsze bo jestem zwolenniczka dobrych butów - ale moze warto kupić w jakimś outlecie?
My tak zawsze robimy - podobno gdzieś pod Warszawa jest taki outlet ecco więc moze tam (jutro zapytam siostry dokładnie gdzie)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry