reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja w sobote spotkalam sie tu z dziewzyna ktora mieszka ode mnie trzy ulice dalej i drinkowalysmy sobie w knajpce do 03:30 :-) i zeby nie nasi faceci pewnie bysmy siedzieli jeszcze ;-):-D ps.tez poznana przez BB :-)

reklama
U mnie też z zakupami kiepsko. Chcę sobie kupić buty firmy Josef Seibel i nie mogę ich znaleźć. Byłam też w sklepie z ulubionymi spodniami, a tu jakaś kicha i kiepski wybór.
Za to w sobotę byłam u fryzjera i podcięłam wiosennie włosy.:-)

|Syla podpowiedz mi jakiej szukasz- podeslij linka jakby cos Ci wpadlo w oko albo z atmosphere albo cos innego, a ja tej firmy znajde podobny fason- zaopatrze sie i bedizesz miala w atrakcyjnej cenie-bankowo:-):-D(przekop allegro- jako klucz torebki atmosphere;-)dawaj cynka i po sprawie;-)[/quote]

Szukam jednej takiej dużej workowatej np cos takiego

atmosphere DUŻY czarny WOREK super cena!!! (595476352) - Aukcje internetowe Allegro

@NAJNOWSZA KOLEKCJA @ CZARNA TOREBKA ATMOSPHERE (589417105) - Aukcje internetowe Allegro

Torebka firmy Atmosphere- Ostatnia sztuka!!! (596087088) - Aukcje internetowe Allegro

i jednej jakiejs mniejszej:-D

kolory szary, czarny, czekoladowy, lub fiolet
myslałam tez o jakiejs bardziej szalonej w grochy itp:tak:

A ja dzis sie wybralam po buty i kurtke dla mlodej ,a przyszlam z kiecka na wesele :-D:-D:-D:-D:-D:-DA jak konkretnie kiecki szukalam to standardowo z bluzka na lato:-D Kurtke mlodej tez kupilam,na podpince ale podpinka to bluza....Wiec fajne rozwiazanie....sobie jeszcze kupilam katane i sweterek...znalazlam tez spodnie ale w koncu je odlozylam i teraz zaluje...wiec zeby byc w miare zadowolona to jeszcze skocze po nie jutro :-) Tylko dla mlodej z butami cos ciezko..same wsiury takie...:confused2:

no ja kupiłam młodemu kapce tylko...i to jeszcze biedna musiałam się z pracy urwać żeby dać radę :( a ludzi na wiosnę wypełzło na ulice tyle że hoho!!!

Ja mam nadzieję, że żadnych oficjalnych wyjść do końca roku nie będzie ;-) W moim stanie brzuchowym i moim podejściu do ubrań ciążowych na bank nie znalazłabym niczego dla siebie :baffled::baffled::baffled:
A ja w ramach nadejścia wiosny kupiłam Mateuszowi piżamkę z krótkimi spodenkami i krótkimi rękawkami w koszulce ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry