reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
My latamy w domu zima w czyms takim(nawet kolory te same tzn. te pomaranczowe z boku :must have): Falke e-Shop - tez sa fajne dla stop. A do 18 miesiaca julek latal na spacery w takich skorzanych kapciach z firmy robeez (a teraz to samo robi Zoska). W sumie to podobne techniczne do skarpetek, ktore pokazala Baska.

Iza też biega w takich kapciach z H&M , ostatnio cieszyłam się że kupiłam takie gdzieś indziej taniej i kicha totalna wykrzywiała w nich nogi , potykała się , były za szerokie i w rezultacie trafiły do kosza :baffled::sorry:

Moja Noemi nie zawsze w domu nosi kapcie...ale jak juz to takie zwykle... ;-)

A dzis przytachalam sobie nowe buciki :-) dla mlodej tez... i jeszcze sobie strzelilam legginsy 3/4,do tego tunike siwa i taka ala narzuto-bluzke z takiej dzianinki -czarna :-)

my mieliśmy poprzednie z deichmanna też takie skarpety z doszytą podeszwą i kuleczkami ale szybko się zniszczyły i kuleczki zaczęły odpadać po paru praniach i przestały być antypoślizgowe - kilka gleb przez to Karol zaliczył z rozpędu :)
poza tym przy tego typu skarpetokapciach chyba dość ważne jest dopasowanie rozmiaru - nie mogą być za duże - ja Karolowi kupiłam 24/25 bo mają 16,5 cm - dokładnie tyle ile mu potrzeba a buty 27 nosi :)

dziewczyny a gdzie kupujecie tenisowko, chcialam matiemu kupic jakies, bo ma Bartki - ale wydaje mi sie ze mu w nich za goraco...
mam takie jedne z Zara, po bokach maja suwaki ale te suwaki ciagle mu sie rozpinaja...

reklama
Ania tenisówki w tamtym roku kupowałam w coccodrillo

Baśka 27 :szok::szok::szok::szok: Iza nosi 24 dopiero , właśnie wczoraj kupiliśmy jej nowe pumki, w starych śmigała cały rok mam nadzieję że teraz tez tak będzie:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry