reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Baska fajniutki, taki zgrabniutki. No i koloru jestem ciekawa:-) Mnie sie tez podobnie jak Pati ostatnio biale podobaja (ale tylko laptopy bo auta to juz wogole nie :-))

Co do butow to ja kupilam Julkowi w Polsce Bartki nr.26 i sa w sam raz a w sklepie jeszcze pytalam czy mniejszych nie ma no i dobrze, ze nie bylo bo by sobie Julek w mniejszych pochodzil..

Kasia a ja mam pytanko gdzie ty Mikiemy trampki kupujesz? Miki ma zawsze na fotkach takie fajne, typowo chlopiece:-)

Fusik niezle zaszalalas a pewnie bylo latwo bo calkiem niezle co niektore egzemplarze. Teraz tylko napisz jak sie sprawdzily ;-):-)

Fusik spodobała mi się ta modelka od dużych modeli przynajmniej nie ściemniają że się pomimo rozmiaru 100G wygląda jak te laski z 75 D ;)

dziewczyny zawiode was niestety ale mam czarny :) różowy nie wchodziłby w gre - jakoś nie mój odcień ;) a biały nawet i mi sie podobał ale jakis znajomy mężowi cos tam nagadał że wszystko bardziej widać, że sie neiszczy, poza tym białych mniejszy wybór - nie zawsze z taka konfiguracją wszystkiego jak sie chce, są droższe (zwrćcie uwage że nawet jak na zdjeciu sa wszystkie to pisza ze aukcja dotyczy czarnego) itd więc mówię niech będzie tradycyjny :) podobaly mi sie czerwone z jagiegos tam innego modelu ale ponad 2 tysie kosztowały - czyli 2 razy tyle za sam design bo wyposażenie podobne...

a domyślacie się zapewne kto wczoraj okupował mój komputer...jak mąż zabral do sąsiada skonfigurować sieć to Karol w płacz, myszkę zlapał i leciał za nim, a potem grał na ciufci - w sumie pierwszy raz, raz tylko razem kiedyś tam zaglądaliśmy...

Ostatnia edycja:
Kasia a ja mam pytanko gdzie ty Mikiemy trampki kupujesz? Miki ma zawsze na fotkach takie fajne, typowo chlopiece:-)

Cicha, trampki kupowała Babcia. Nie mam pojęcia gdzie:sorry:Jak nie zapomnę to zapytam:tak:

Baśka, a wiesz jak właściwie dobrać rozmiar biustonosza? Polecam brafitter, o np. tu: ***Elektroniczny bra-fitter*** - Strona Główna Pod biustem bardzo ciasno na wydechu a w biuście luźno bez biustonosza, albo w miękkim. U mnie wyszło 70e i naprawdę widac róznicę:tak: (wczesniej kupowałam 75c)

Kasia - dzięki - słyszałam o tym niedawno ale zazwyczaj byłam w tej mniejszości która jakoś nieświadomie nosiła się wg tego- czyli intuicyjnie wybieraąłm ciasniej pod a luźniej w ;) (jakoś nigdy mi nie pasowały takie wypchnięte bueczki - wiecie o co chodzi ;)) chociaż niektóre tak się dobrze nie utrafi oczywiscie - zwłaszcza że nie wszystkie kupuję firmowe...no ale teraz się staram raczej zainwestować :) no bo na razie 80E...ale chyba w sumie na tym stanie, może najwyżej koniec ciazy-poczatek karmienia będzie 85...

chociaż wg tego kalkulatora mi wychodzi 75ff...no ale uważam że teraz też mam ciasno pod a luźno w wiec pozostane przy tym co mam ;)

Ostatnia edycja:
Fusik-ales wynalazla fajne przeceny...zapisalam sobie stronke moze cos pozniej wybiore ;-)

A dzis przyszedl moj drugi perfumik i tymbardziej sie ciesze ze tester dostalam :-D

a teraz w polsce sobie kupilam buty...Zbowu---musze przeliczyc ile w tym i tamtym miesiaczu butow kupilam bo powoili trace rachube-ciekawe kiedy ja to wszystko wynosze:-D:-D:-D:-D Malej kupilam balerinki w ccc i sukienke w Pepco i normalnie mam ja ubrana na wesele za .....50 zeta :szok::-D:-D:-D No dla mnie czad:-) aha i kupilam sobie jeszcze torebke do sukienki :-) no i zapas blyszykow.... ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry