reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
dziś kupiliśmy sandały bartka (te małe 27:)) i ciesze sie że mam to z głowy bo jak bym odkładała to znowu pewnie bym trafiła na jakies ostatnie pary, brak rozmiaru itp..a przymierzaliśmy też geoxa ale te akurat za szerokie na Karola - nawet przy maksymalnym zwężaniu pasków na rzepy noga mu latała choć na długość były dobre...a ładne też - no ale bartki mamy sprawdzone choc pierwszy raz tak mocno powycinane T-16008/858 - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia
tylko ja dalam 120 w sklepie...

ja jeśli chodzi o zakupy muszę się wyżalić. Przez to, że Adam nie pracuje brakuje nam kasy a rachunków do płacenia jest coraz więcej. Nie wiem w czym Ola będzie chodzić bo na jej ubranie kasy nie ma. Cieszę się, że czerwiec już nie długo. Poproszę zamiast prezentów ubrania dla Oli. Narazie chodzi w starych ubraniach, ale mam już powoli problem. Jak było ciepło nie wiedziałam w co ją ubrać bo wszystko przykrótkie. Jak nie jeden problem to drugi. Jedynie co to pocieszam się, że mieszkanie opłacone z kredytem. Mam nadzieje, że zwrot z Pitu szybko przyjdzie.

Baśka fajne! My jeszcze nie mamy sandalków - pewnie te z tamtego roku będą za małe :-/
Sylwia, a crocsy macie oryginalne? Widac różnice pomiędzy podróbkami a oryginalami? Miki ma podróbki kupione przez dziadków na Chorwacji w ubiegłym roku i teraz będą dobre, bo były za duże.
Fredzia, a szmateksy odwiedzasz? Moje dzieci tak ubieram (oryginalnych nówek ze sklepu mają mało) i myslę, że nie najgorzej wyglądają;-)

Fredziu, ja tak jak Kasia latam do szmateksów. Za 10 zł wychodzisz z tobą markowych prawie nienoszonych ciuszków.

My tez kupiliśmy dziś butki. Dla Wojtka rozmiar 27 - sama się zdziwiłam. Pani doradziła mu z pełną pietą ze względu na jego masę. Staś tez ma pierwsze butki - 20. :-)

Ja ostatnio przechwycilam bratowej spodnie ktore kupila w lumpeksie dla synka naszej kuzynki...W sumie dla chlopca bo z autem ale kolor i fason mi sie spodobaly wiec mowie dawaj...I normalnie calego ZETA za nie dala:-D Wiec Fredka dawaj do lumpow bo tam naprawde tanie i fajowe ciuchy maja :-) No i w Pepco maja tez tanie i fajne ciuchy...Mam kilka i jestem zadowolona... Np.ostatnio kupilam mlodej na wesele sukienke za 14.99 :-) i trampki-balerinki maja fajne na 6.99 :-) tez ma i sa fajne :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry