reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Isia az sie w glos zasmialam;D wyobrazilam sobie siebie z pedzelkiem malujaca te wszystkie szczebelki;D oooo nie;D
W poniedzialek pojade do nich i bede probowala wymienic. Przewijak mam bialy, szafka na Kubusiowe zabawki ktora bedzie stala obok tez jest biala. Wiec szary jakos nie pasuje do mojej wizji;) bo mialo byc jasniutko:) dobrze ze zabralismy sie juz teraz za skladanie. Bo poczatkowo chcialam, zeby Michal zlozyl kojec jak ja w szpitalu bede. To bym miala niespodzianke[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny szukałam fajnego pudełka na mokre chusteczki ale wszystkie w granicach 60 zł:errr:. No i ostatnio w auchanie trafiłam na bardzo fajne pudełko razem z 3 paczkami chusteczek za 10 zł. Pudełeczko jest super a chusteczki bardziej sie do wycierania butów albo kokpitu w samochodzie nadają ale i tak sie opłaca za taką cenę

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    48,8 KB · Wyświetleń: 82
Manka tak oglądam te Twoje ciuszki i chyba jednak bardziej liczę na chłopaka niż dziewczynę :) już mam dosyć rozu, fioletu, sukienek hihi

A jak bylam dzis w primarku to dla chlopcow taki maly wybor byl, dla dziewczynek cale mnostwo ! :D Pewnie jak mialabym dziewczynke to bylobu na odwrot xd

Manka dla dziewczynek rzeczywiście jest dużo więcej ubrań i są ładniejsze- tzn slodsze może tak :)
Ale po 6 latach kupowania dziewczecych ciuszków chyba bym chciała cosik z pazurem hihi
Zresztą dla takich wielkich dziewczyn jak moja Zuzka nawet te słodkie ciuszki nie wyglądają tak słodko ;) Ja już wolę teraz Zuzke bardziej 'elegancko' niż w kolorach słodkich i różowych hihi

reklama
No wyobrazam sobie, ze moze az mdlic od nadmiaru tego rozu :D Zwlaszcza jak ktos nie jest fanem tego koloru. Ja nigdy nie lubilam sie w rozu, na kims super, na mnie never :) A od pewnego czasu polubilam sie z rozem ale takim pudrowym, glownie dodatki (szalik itd). Dlatego jak sie uda druga coreczka to oj poszaleje :D

Do góry