reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja mam wózek 3 funkcyjny,więc tylko trzeba wyjąć gondolę i wsadzić spacerówkę. Osobnej nie zamierzam kupować,bo i tak już mieszkanie zagracone, a metraż mały mamy.

nice a czemu chcesz dziecko do spacerówki już przesadzać? moim zdaniem trochę zimno.
też mam wózek 3w1, ale wydaje mi się, że dla takiego malucha to jeszcze gondola jest jak najbardziej OK, mimo iż Piotruś do takich maluchów w sumie nie należy ;-)

Miniu wielkie dzięki:)!No własnie dokładnie takie miałam na myśli!I cena tez ,faktycznie,bardzo fajna-tylko przesyłka by pewnie kosaztowała.Ale to jeszcze trochę czasu,jakby co,to pozwolę sobie jeszcze Ci głowę pozawracać na privie:).

mnie kusi już spacerówka, ale chyba poczekam na cieplejsze troszkę dni:D tym bardziej że ... spacerówka jeszcze gdzieś w sklepie;)))
a co myślicie o spacerówkach marki Quinny??????????????

Ja mam wózek 3w1 Quinny, gondola+spacerówka+nosidełko, ale jeszcze nie używałam tej części ze spacerówką. Wózek jest odziedziczony i z tego co pamiętam to moi bracia wogóle nie używali tej spacerówki bo za ciężka, woleli sobie kupić taką typu "parasolka" lub lekką maclarena.

Ostatnia edycja:
My się pewnie w okolicach marca/kwietnia przesiądziemy na wkład spacerowy, chyba że się już nie będziemy mieścić:) Gondolkę mamy z regulowanym oparciem także Bartek już nie musi leżeć płasko cały czas. Ja juz nie chcę zimy!!!!! Wkurza mnie mnie ten śpiworek w gondoli przekładanie go jak chce używać wózka w domu...
Jak będę miała czas zrobię zdjęcie poglądowe porównanie pampków z nowymi dada

ja też mam z regulowanym oparciem, ale w sumie BARDZO rzadko z tego korzystam, bo mój mały śpi zawsze na dworzu, więc w sumie nie spieszy mi się do przesiadania do spacerówki.

reklama
DSC01193.jpgDSC01195.jpgDSC01196.jpg

Pampers kontra Dada :)
pencil.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry