reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniulek dzięki za porównanie.

Dziewczyny a testowałyście może pieluchy bambino? Nawet nie miałam pojęcia, że takie są. Przed chwilą widziałam je w gazetce.

reklama
A czy ktoś coś wie na temat tych słoiczków babydream? Bo widziałam że cena jest atrakcyjna, tylko co z jakością? Stosowała któraś już doświadczona mamusia? Albo ktoś ma relacje od znajomych?

No to jak coś znajdziesz o tych słoiczkach to daj znać :) A co do spacerówki to się pytałam bo tu piszecie ciągle, że kupujecie i już myślałam że połowa się na spacerówki przesiada :D No mój się jeszcze spokojnie mieści w gondoli. Nie mamy niestety podnoszonej, a mały ostatnio już prawie nie śpi na spacerach tylko 'zwiedza'. Ale na razie jeszcze nie buntuje się że na leżąco. Staram się zawsze jeździć pod drzewami lub przy budynkach żeby miał na co patrzeć :)

jak się zacznie buntować to w sumie jakąś poduszkę możesz mu włożyć, czy coś, żeby miał wyżej.
ps. gratuluję suwaczka :))
oczywiście dam znać jak coś przeczytam, a co do spacerówki to ja po prostu wolałam wcześniej się rozejrzeć, bo w sezonie to na wszystko ceny rosną

reklama
ja tez mam 3 w jednym i młoda w gondoli. Jak narazie ma wnosie co jest na swiecie i odrazu zaypia. Jak bedzie nerwowa to mamy podnoszone oparcie. Mysle ze na tryb spacerowy to przeniesiemy sie w marcu jak sie zacznie robic ciepło a Laura bedzie miała 6 miesiecy i zacznie siadac. Rozgladam sie za spacerówka typu parasolka bo przyda sie na wozenie do złobka. Poprsotu wazy mnie i łatwiej mi bedzie w autobusie. Dlatego tez patrze na wage i sa same ciezkie bo 7-8 kg. Mysle nad bebe confort. Generalnie tez wózek co mam aktualnie mam zamiar jeszcze miec w przyszła zime tylko schowam gondole. A spacerówke wole teraz bo w sezonie beda drozsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry