reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja sie odważyłam i załozyłam Dadę na noc jakis czas temu i byłam w szoku bo rano po 10 godz. siuski nie wyszły poza pieluszke. Są naprawdę OK lecz mogłyby byc ciut bardziej miękkie( mam te z żabkami) ale ktoras mamusia pisała ze są nowe z małpką i bardziej miekkie, musze koniecznie wyprobowac.

reklama
Natolin, sama chętnie wypróbuję słoiczki Babydream, bo jak tanie a dobre - to czemu nie???? Super ze wózek się sprawdza! A hamulce może da się podrasować?

Co do pieluch to my spróbowaliśmy te z Kauflanda Wickies Flex & comfort ( w rankingu gazety Dziecko na równi z Pampersami zajęły pierwsze miejsce - były wyżej ocenione niż Huggiesy!!!) No i są nieco grubsze od Pampersów, a mi się wydaje że Justyna ma na nie uczulenie. Cóż. Wróciliśmy do Pampków i zobaczymy znowu za jakiś czas. Ale fakt - nie przemokły ani razu i złapały bezproblemowo gigant kupę. Chwała im za to! :-)

Ja autobusem jakies 10 minut - też mnie w poniedziałek tu nie zobaczycie rano :D:D:D

Wysłałam M. po zakupy do Rossmana - wypróbujemy te słoiczki Babydream (ktoś na forum w końcu musi hehe ;-) ) i opowiemy jak smakowało :D A chcę kupić na początek taki zestaw:

BoboVita, Kleik ryżowy po 4. miesiącu 180 gr

Babydream, Baby, Kaszka mleczno-bananowa dla niemowląt powyżej 4. miesiąca życia 300 gr

Babydream, Baby, Kaszka mleczno-ryżowo-kukurydziana dla niemowląt powyżej 4. miesiąca życia 300 gr

Babydream młoda marchewka po 4m-cu 190g

BoboVita, Kaszka mleczno-ryżowa z malinami po 4. miesiącu życia 230 ml

Babydream, Truskawki i jagody z jabłkiem po 4 miesiącu

Babydream gruszki Williamsa po 4m-cu 190g

Babydream jabłko z brzoskwinią po 4m-cu 190g

ja będę na forum, bo tata nam kupi ;)
no i dzięki tej ofercie wiem ile jest 4. w paczce promocyjnej :) czyli troszkę droższe będą pampersy, bo 57 gr za sztukę... czyli jednak spróbujemy te z biedronki...

reklama
Dziewczyny ja wczoraj kupiłam słoiczki Babydream - marchewkę, marchewkę z ziemniakiem i gruszki i porównywałam składy z innymi słoiczkami i mi np te marchewki bardziej się podobały niż inych firm,bo nie ma w nich dodatkowych rzeczy - porów/selerów/ryżu tylko jak jest marchewka z ziemniakiem to są właśnie tylko te 2 składniki +woda. I mi to pasuje zwłaszcza na początek rozszerzania diety, przynajmniej jak małego wysypie to będę wiedzieć od czego. Na razie jeszcze nie próbowałam ich,za jakiś tydzień planuje dać marchewkę,to napisze relację :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry