reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja byłam w biedronce, miałam kupić dada, ale zapomniałam czy mówiłyście, że mają być z żabką czy z małpką jakieś nowe, to jak?
aha i powiem Wam, że zdenerwowała mnie jedna rzecz, ale chyba już wcześniej pisałyście tylko nie zwróciłam uwagi, na puszce bebilon 1 ten duży tekst - mleko matki jest najlepsze - czy coś w tym stylu... denerwujące, ja to tylko w sklepie widziałam, bo my kupujemy pepti, ale jak ktoś to kupuje to super naprawdę...

ja zauwazyłam i mne on wkurza za kazdym razem jak robie małej mleko. Chyba za dzownie i zapytam ze jak matka nie ma to co ma wyczarowac?

reklama
dawidowe z tym telefonem to nie jest głupi pomysł.
mnie to nawet w sklepie zdenerwowało, a nie muszę na to patrzeć w domu. na tym dużym opakowaniu to naprawdę się rzuca w oczy, beznadzieja...

Mnie też ten napis wkurza na opakowaniu, dziś właśnie kupiłam Bebilon 1 ten duży bo zaczynam wchodzić na niego z Bebilonu AR i na razie będę stopniowo przechodzić, no i na tym opakowaniu z AR nie było aż takiego widocznego tego napisu a na tym aż się sam rzuca w oczy!
A dzisiaj jak byliśmy w szpitalu i podałam małemu mleko z butli to dwie panie nieźle mnie zbejrzały wzrokiem :/

No a jeśli chodzi o wątek, to dziś kupiłam małemu talerzyk, łyżeczki takie w sumie płaskie z TT i śliniaczki :)

My właśnie dziś zakupiliśmy te łyżeczki z TT. Nawet nie doczytałam że mają zmieniać kolor jak jedzonko za gorące. Mąż aż poleciał sprawdzić i zmienia z czerwonawego na lekko zielony a potem żółty. Heh. Mnie się podoba kształt tych łyżeczek i nie są takie głębokie jak te co oglądaliśmy inne.

Ja dzisiaj kupiłam Dada 3. Małe sprostowanie, nie są z małpką tylko z lwem :-D Z małpką są 5. Każdy rozmiar ma innego zwierzaka. Kupiłam też 2 pieluszki z Rossmana na spróbowanie ale one chyba nie mają takiej atrakcyjnej ceny jak dada.
Spojrzałam też na opakowanie 2 i teraz wszystkie mają elastyczne rzepy.
A w poniedziałek i tak pędzę do Lidla po pampersy.

reklama
ja używam butelek lovi i czując, że może być taka sytuacja jaka się Tobie przytrafiła przymierzyłam butelkę i rzeczywiście pamiętam, że nie wszędzie pasowała. kupiłam taki cannpolu. a Ty jaki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry