reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam termos ze styropian ale on sie nadaje tylko do d............. miesci mi sie tylko avent i dodatkowo krótko trzyma. Zdecydowanie lepsze sa te termosy co maja w srodku folie aluminowa ja mam babydream wiadomo z rossmana ale tez identyczne widziałam w carrefurze. One sa miekkie i okragłe na zamek. Rewelacja. Wszystko wejdzie. Raz jak jechałam do okulisty do szpitala do centrum zdrowia dziecka i o godzinie 7 zrobiłam wrzatek to jak dawałam małej o 14 to było jeszcze ciepłe takie akurat do picia

reklama
Ja mam termos ze styropian ale on sie nadaje tylko do d............. miesci mi sie tylko avent i dodatkowo krótko trzyma. Zdecydowanie lepsze sa te termosy co maja w srodku folie aluminowa ja mam babydream wiadomo z rossmana ale tez identyczne widziałam w carrefurze. One sa miekkie i okragłe na zamek. Rewelacja. Wszystko wejdzie. Raz jak jechałam do okulisty do szpitala do centrum zdrowia dziecka i o godzinie 7 zrobiłam wrzatek to jak dawałam małej o 14 to było jeszcze ciepłe takie akurat do picia

my mamy z lovi właśnie taki z aluminiowym środkiem. Super się sprawdza, jest dość szeroki więc spokojnie nasze butelki z TT się tam mieszczą i długo trzyma ciepło. Kosztował nas ok 20 zł:tak:

Ostatnia edycja:
ja używam butelek lovi i czując, że może być taka sytuacja jaka się Tobie przytrafiła przymierzyłam butelkę i rzeczywiście pamiętam, że nie wszędzie pasowała. kupiłam taki cannpolu. a Ty jaki?
ja też mam z Cannpplu ale taki podwójny, kupiłam go już dawno, jeszcze w ciąży ale dopiero wczoraj rozpakowałam bo chciałam go wypróbować a tu d..... Ale te co dziewczyny pokazują są świetne i kupię na pewno.

A jak gdzieś idę to wkładam małemu flaszkę pod kocyk,albo do kombinezonu i jest zawsze gotowa do spożycia :) No i można też zrobić wrzątek w zwykłym termosie i w butelce mieć tylko odmierzoną ilość mm. Taki termos trzyma cały dzień :-)

A jak gdzieś idę to wkładam małemu flaszkę pod kocyk,albo do kombinezonu i jest zawsze gotowa do spożycia :) No i można też zrobić wrzątek w zwykłym termosie i w butelce mieć tylko odmierzoną ilość mm. Taki termos trzyma cały dzień :-)
My z początku też zabieraliśmy termos z wodą,ale on taki duży i nieporęczny jak dla mnie, dlatego zakupiliśmy termosik z aluminiowym środkiem. Na dodatek mieści mi się on do torby na wózek, którą zawsze zabieramy z rzeczami małego jak gdzieś wychodzimy z domu :)

reklama

u nas termos to podstawa, szczególnie podczas wyjazdów - przyjaciel podczas karmień nocnych i porannych jak mi sie z łóżka nie chce zwlec :P ale na dłuższe spacerki i wyjścia np. do lekarza to już nie poręczny dlatego zainwestowaliśmy w termoopak. do tego zawsze zabieram buteleczkę z MM - buteleczka to pojemnik po odciąganiu pokarmu - wsypuje tam odpowiednią ilość miarek, a później tylko przesypuje do butelki małej. Tak samo robie na noc, żeby się nie mordować z miarką

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry