reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny;) od 31 stycznia promocja pampersów w Lidlu 39,99 zł i fajne rajstopki też mają być;)

w lidlu z tego co się orientuję pampersy wychodzą najtaniej, ja tez zawsze poluje na promocje, w poniedziałek zrobie zapas no i mam zamiar zaoparzec sie w rajstopki, bo sliczne:)
cos mi cytowanie nie wychodzi:zawstydzona/y:

reklama
Magnolia , to nie ten watek,ale cytowanie jest proste- klikasz w ikonkę cytatu nad wiadomością,którą piszesz.Potem musisz kursor ustawić za cytowaną wiadomością,która Ci się wyswietli i juz dalej normalnie piszesz:)

i ja też kupiłabym, tym bardziej że jutro się tam wybieramy na zakupy. Bo chcemy małemu przejść z Bebilonu AR na Bebilon zwykły, bo kiedyś mu spasował tak więc chcemy do niego powrócić :)

No ja w gazetce też nie miałam, ale byłam dzisiaj po wkładki laktacyjne i był Bebilon1, 2,3 i 4 w promocji 2 w cenie 60 zł, z tym że 1 była już tylko 1 pucha. Sprawdźcie u siebie, I słoiczki hippa też były w promocji 6 słoiczków w cenie 4. I chyba kaszki bobovita+puszka na kaszkę. Ja karmię piersią ale pomyślałam że jak u mnie w tesco taka promocja to pewnie u was też są takie same promocje i może skorzystacie :-)

reklama
a ja byłam w biedronce, miałam kupić dada, ale zapomniałam czy mówiłyście, że mają być z żabką czy z małpką jakieś nowe, to jak?
aha i powiem Wam, że zdenerwowała mnie jedna rzecz, ale chyba już wcześniej pisałyście tylko nie zwróciłam uwagi, na puszce bebilon 1 ten duży tekst - mleko matki jest najlepsze - czy coś w tym stylu... denerwujące, ja to tylko w sklepie widziałam, bo my kupujemy pepti, ale jak ktoś to kupuje to super naprawdę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry