reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jesli chodzi o wozki to my kupilismy juz spacerowke byla w promocji wiec czemu nie skorzystac:)
Wózek jogging 3koła Jogger Run Around Rzeszów ! (1412099823) - Aukcje internetowe Allegro
powiem wam ze naprawde jest maly i lekki:)ale jedyny minus to ze jest czarny bo w dk uwielbiaja czarne wozki to chyba z wzgledow praktycznych:)ale jako ciekawostke wam powiem ze gondola ktora mamy to mlody bedzie mogl spokojnie spac do 2 lat:)
heppybeti jesli chodzi o przesylke to moj starszy syn czesto jest w pl wiec przesylka bylaby z pl:)

reklama
Zobacz załącznik 320823Zobacz załącznik 320822Zobacz załącznik 320824

Pampers kontra Dada :)
pencil.png

Czy faktycznie rzepy w Dada są elastyczne? Miałam Dada 2 i nie były elastyczne.

Ja jeszcze nie myślałam o spacerówce w formie parasolki. Na razie mamy spacerówkę jak zdejmiemy gondolkę z wózka. Muszę powoli zacząć się orientować co jest warte kupienia, zrobię wywiad środowiskowy wśród znajomych mam ;) Na pewno stawiam na małą wagę- to nr 1 jak dla mnie!

Czy faktycznie rzepy w Dada są elastyczne? Miałam Dada 2 i nie były elastyczne.

Aż poszłam i sprawdziłam :-p te nowe Dady (ja mam aktualnie 3) mają elastyczne rzepy.
Wg. mnie ich jedyną wadą jest to, że są baaardzo wyskie i dużo nad pępkiem trzeba je zapinać. Poza tym wypisz wymaluj jak pampersy. Co o chłonności to wypowiem się jak przetestujemy je nocą (aktualnie jakoś mam obawy i na noc zakladam Małej pampersy) plus jak pójdzie do nich mega kupsztal:) Jak na razie Alicja te nowe dady miała tylko raz na tyłku i w sumie było ok :D

no i tak:
maclaren doszedł. jestem bardzo zadowolona, małemu też się spodobał ;-) jak za te pieniądze to jest super. jedyny mankament (żeby nie było za kolorowo...) jest taki, że kiepsko hamulce chodzą, znajoma, który ma taki wózek od 2 lat mówi, że niestety u niej też.
po drugie jak przejdę na 4 to kupie te dady na spróbowanie w końcu, chociaż będę miała też pampers z lidla z promocji ;-)
po trzecie po przeczytaniu różnych opinii stwierdzam, że spróbuję te słoiczki babydream. i może jak już je kupię to dobranocka będzie tak miła, że jak przepiszę skład to powie co i jak jako technolog żywności ;-)

reklama
Potweirdzam - Dada mają elastyczne rzepy. Ja mam trójki teraz z żabkami na pieluszkach. Juz kilka zużyliśmy i generalnie ok,ale Pampersy i tak najlepsze. Na noc bym nie założyła tych Dada,ale w dzień mu zakładam na przemian z Pampersami i przeżyły już i siuśki i kupke i nic nie wyciekło,wiec spoko. Chociaż wydaje mi się z te Rossmannowskie trochę lepsze były. Tzn w tych Dada jak mały nasika to się taki sztywny ten wkład robi, taka trochę buła. W tych Rossmannowskich nie zauważyłam czegoś takiego. No ale poza tym to bardzo podobne są.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry