Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obiecałam jakis czas temu,ze zapytam bratowej o opinię n.t. krzesełka do karmienia.Ona ma
Krzesełko do karmieniaCosmo 2 RT Pink - SKLEP BABY-BABY.PL
Mówiła,że ogólnie jest niezłe,ma wszystkie funkcje,regulacje,jakie powinno miec krzesełko,ale ona wolała korzystać z fotelika samochodowego,póki ich córcia była mniejsza.Jakoś tak wygodniej jej było.
Hm...no i miałam rację,jak pisałam,że pewnie skończy się na tym,że odziedziczymy to krzesełko...jak tylko poruszyłam temat,od razu padła propozycja nie do odrzucenia " po co masz kupowac,to jest dobre" itp.Więc chyba nici z" mojego " pięknego krzesełka z Danii
...Ech,trudno...
ja ostatnio kupiłam smoczki nowe do butelek lovi (3+) i smoczki uspakajacze aventu 3-6m
i do smoczków do butelek mały się od razu przekonał i jakby mu to w ogóle różnicy nie zrobiło, ale smoczki uspakajacze jakby miały ciut inny kształt i małemu mniej pasują ;/
i teraz moje pytanie (może głupie) czy smoczki trzeba zmieniać? one są jakoś dopasowane do rozwoju dziecka? bo jeśli nie to kupiłabym nowe (bo rozumiem, że to się też jakoś zużywa), ale też takie 0-3m
Na początku miałam wrażenie ze za szybko leci ale po paru karmieniach mała sie przyzwyczaiła.