reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My byliśmy w Lidlu pod wieczór teraz i były pampersy tylko 2 i 3 a ja chciałabym 4 już bo jeszcze trochę 3 mamy i starczą:)
Nie wiecie czy to jest na zasadzie do wyczerpania zapasów czy po prostu przez cały tydzień będą dokładać każdego dnia? No bo nie wiem czy rano się nie wybrać do Lidla bo mam zaledwie 5 minut drogi :)

reklama
Mała_mi - my właśnie jak byliśmy o 8:50 w Lidlu (otwierają o 8:00) i rozmiar 4 był już cały wykupiony to się spytałam pani która tam coś rozkładała czy będą jeszcze dokładać,ale powiedziała że nie i że to tylko tyle w promocji było. A stała tylko jedna paletka nieduża, tak po 10-15 paczek każdego rozmiaru, więc porażka z tą promocją :/ No cóż -poczekamy na pampki w promocji w Carrefoure, tam zawsze udawało mi się kupić nawet jak leżały już 3 dzień w promocji. Było ich zawsze bardzo dużo. Mam nadzieję że niedługo będzie tam promocja jakaś.

Rajstopki kupiłam i już wyprałam i mały właśnie w nich śpi - fajne są. Takie cieplutkie, mają frotę w środku - więc jakby co to polecam. No i śpiworek też fajny, welurowy. To jest taki śpiworek do spania, nie do wózka,chociaż jak ktoś chce to nie ma problemu żeby dziecko w nim włożyć do wózka (ktoś pytał).

Mała_mi - my właśnie jak byliśmy o 8:50 w Lidlu (otwierają o 8:00) i rozmiar 4 był już cały wykupiony to się spytałam pani która tam coś rozkładała czy będą jeszcze dokładać,ale powiedziała że nie i że to tylko tyle w promocji było. A stała tylko jedna paletka nieduża, tak po 10-15 paczek każdego rozmiaru, więc porażka z tą promocją :/
To ja kicham taką promocję!
Wolę te w tesco albo carrefurze, auchanie... tak więc czekam na jakąś :)

reklama
dawidowe, mozesz napisać jak sie u was sprawdza to akwarium z Fisher Price? bo cos kojarze, że miałaś kupować
doris, masz cudny avatarek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak jej włacza razem ze swiatłem ruchem ryb i muza to nie ma dziecka godzine dopoki nie nauczyła sie go sama właczac wyłaczac. jestem w łazience i słysze muza raz nie na to ja "k...........wa" juz sie zapsuło co za szajs wracam do łózeczka a moje zadowolone dziecko naciskało tylko paluszkiem. I teraz tak słuchamy sobie 5 s i robimy przerwe 5 s.
Za to po kapieli i mleczku wkładam mała do łózeczka i puszczam tylko muzyke i mała odlatuje. W sumie jestme zadowolona.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry