reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
iduś... buziak :-)

co do grajacych zabawek to ja dziekuję temu ,który stworzyl karuzelkę (niestety nie wiem co ta za firma , bo odziedziczylam ją po dzieciach siostry) , ale jest po prostu extra . Gra raczej cichutko i maly odlatuje jak tylko ja wlączę . nie mam problemu z usypianiem go , po za tym ta karuzelke zabieram na spacery do wóżka, albo do auta do fotelika, bo jest na gumeczce i mozna ja montowac byle gdzie. Tylko baterie wymieniam i smiga jak sie patrzy ;-)

natus ... no tez tak myslalam ,ze chcesz to samo napisac - haha :-D dzięki śliczne !

a co do takiego czegos jak akwarium , to ja to mam (nie wiem czy z fishera ) ale u mnie niestety to jest kiepskie. Gra za glosno i jakos malo przyjemnie. Dorian sie wkurza jak tylko to wlączam , a baterie tam takie wchodzą ,ze sie cieszę ,ze mu to nie pasi bo bym nie wyrobila, a karuzelka na 2 paluszki - phhhiii

moje akwarium mozna ustawic jak głosno ma grac od bardzo bardzo głodnego tak aby sasiadka mogla zasypiac z Laura az do cichego. Baterie niestety 4 szt 20R. Kupiłam zwykłe takie za 4 zł 2szt tak wiec za 8 zł i jak narazie chodza miesiac codzinnie i nic sie nie dzieje

to moje akwarium jest inne. Tez moge ustawiac glosnosc ale tylko w dwóch stopniach : glosno i mniej glosno :-)
ale baterii tyle samo wchodzi, tyle ze u mnie jak kiedys puszczalam to po tygodniu trzeba bylo zmieniac. Dorian nie lubi tych elektronicznych melodyjek ... moze mu sie kiedys jeszcze spodoba.

reklama
aha przypomnialo mi się w tym tygodniu w auchanie są opaski uciskowe np. na obolale nadgarstki (od noszenia pociech) w promocji (czarne na rzepy) :-D

ja niestety pomimo iz nie nosze malego duzo to mam potworny ból nadgarstka ... to tak tylko , bo wiem ze niektóre mialy tez taka przypadłosc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry