reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja mam dokładnie takie. Kupiłam uzywane za 53 zł z przesyłka. Nawet nie widac ze było uzwane. Zreszta jak mozna to zniszczyc. Chociaz moje dziecko wkoncu zniszczy wyłącznik albo porysuje bo czesto wali takimi plastikowymi kółkami od rybki powieszonej na łózeczku koło tego akwarium.
FISHER PRICE AKWARIUM POZYTYWKA (1431571813) - Aukcje internetowe Allegro

teraz jest wersja nowsza i bogatsza ale uznałam ze takie starczy a nowe nie warte takie kwoty.

reklama
Od czwartku w tesco:

1. chusteczk pampers 4x72 szt +2x 72 szt cena 25,99
2. pampersy sleep&play 3- 78 szt 39,99
2. pampersy "normalne" 3-186 szt 99,95
4.deserki i dania bobovita 6 w cenie 4 deserki cena 10,76; dania 18,76
5 kaszki mleczno-ryżowe bobovita 3 w cenie 2 cena 13,98
6. kaszki zbożowe hipp w słoiczku 3 w cenie 2 za 10.98
7. deserki hipp 3 w cenie 2 za 6,98
8.sok bobofrut za 7,44 czteropak

Są jeszcze mleka gerber 2 za 22 zł (ale nie wiem czy jedynki),pieluchy huggies(ale mało która z nas je używa), chusteczki jonhsona 16,38 za 3 opakowania po 64 szt w jednym. Chusteczki bambino 2x 64 szt za 9,99

Emiliab dzięki!!!
To my idziemy na polowanie na pampki sleep&play i na słoiki - zwłaszcza ta kaszka Hipp mnie intryguje, mam jedną na póbe czy Franek będzie jadł ale jeszcze nie zaczęliśmy z tym, musze w takim razie przed czwartkiem zacząć, hmm może dziś... żeby wiedzieć czy jest sens to brać.

emilab dzięki!
lolisza czyli jednak kupujesz sleep&play? może i ja wypróbuję, tylko ja muszę poszukać info o pampersach w rozmiarze 4. ile kosztują
a na stronie tesco tego nie widzę :-( :-( :-(

no u nas to czasem i dłużej wytrzymują ;-) i nigdy nic nie przesiąkło, ale myślałam, żeby te sleep&play mieć na dzień, a któraś może wie ile 4. jest w tej dużej paczce co teraz w promocji w tesco?

aha przypomnialo mi się w tym tygodniu w auchanie są opaski uciskowe np. na obolale nadgarstki (od noszenia pociech) w promocji (czarne na rzepy) :-D

ja niestety pomimo iz nie nosze malego duzo to mam potworny ból nadgarstka ... to tak tylko , bo wiem ze niektóre mialy tez taka przypadłosc.
doris, mi po porodzie przeszło z tym nadgarstkiem... ale którejś z nas (nie wiem czy nie dobranocce?) wykryto zespół cieśni nadgarstka... nie życzę ci tego!!!!!ale może lepiej skonsultować? no chyba ze to taki zwykły ból z przeciążenia raz na jakiś czas, co?

Ja używam Pampersów i Active Baby i tych Sleep&Play i te Sleep&Play na noc jak zakładam to rekordowo mały miał jednego przez 13,5 h jak mąż zapomniał że rano się mu zmienia Pampka i nic nie przesiąkło, a w trakcie jak był na pupie były 4 karmienia ;-) Uważam że jeśli chodzi o chłonność to one się niczym nie różnią od Active baby - jedynie mają mniej rysunków i nie mają elastycznych rzepów. Mnie się też bardziej podobają Active Baby,no bo są łądniejsze no i te elastyczne rzepy,ale reszta jest identyczna, więc biorąc pod uwagę cenę to polecam te Sleep&Play.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry