reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja własnie przeglądam ofertę z reala i widzę:
- inhalator - 149zł (29,80zł raty 0%)
- nawilżacz powietrza - 139zł
- proszek JELP- 27.95zł
- rajstopki niemowlęce - 6,99zł

aha mała_mi ja ostatnio kupowalam w tesco Bebilon 1 za ok.38zł

reklama
Heh, po powrocie z Pampersa (z pracy) miałam pół kartonu (ze setkę) jednorazowych (próbki) opakowań mleka Bebiko 2 (i dwa razy tyle jednorazowych porcji kaszek mlecznych Bobovita bananowa). Wszystko zawiozłam siostrze bo ona miała dzieci na tym etapie. Mówiła ze to strasznie wygodne i czemu nikt na to dotąd nie wpadł? Zabierała to na każde wyjscie z domu. Rozumiem ze na codzień by się tego nie uzywało, bo rózne porcje się robi, róznie miesza i tak dalej, no ale na wyjscia to jest rewelacja!!

Mnie tak jednorazówka mleka przydałaby się na teraz, bo 18.02 jadę do Katowic i jedno karmienie byłoby z butli. Szkoda mi całe opakowanie mleka kupić, a potem resztę wyrzucić.

Mnie tak jednorazówka mleka przydałaby się na teraz, bo 18.02 jadę do Katowic i jedno karmienie byłoby z butli. Szkoda mi całe opakowanie mleka kupić, a potem resztę wyrzucić.
A może ,jak nie masz zamiaru korzystać więcej z mm,przejść się do szpitala i poprosić-może dadzą taką jedna porcję?A jak nie,to kup np.Gerbera,chyba jest najtańszy i byc może jeszcze kiedyś jakoś zużyjesz?
A w sumie najlepiej chyba sobie ściągnąć tyle pokarmu,ile trzeba i np.zamrozić?

Witam!
Na samym początku w ciąży zameldowałam się tutaj ale później jakoś czasu brak na pisanie. Urodziłam córkę - Karolinkę 4 października. Więc teraz przy dwójce maluchów pisać ciężko jednak często Was podczytuje. A jeśli chodzi o mleko na jedno karmienie to można kupić takie gotowe w buteleczce jedna porcja nie pamiętam ile dokładnie go jest ale chyba tak ok 150. Ja takie przy pierwszym dziecku kupowałam kilka razy w razie potrzeby. Mleko nazywa się nan activ inne może też są, nie wiem. Ale jak ktoś potrzebuje jednorazowo to polecam. Nic nie trzeba mieszać tylko podgrzać.

Też o tym pomyślałam. Są gotowe w buteleczkach. O choćby takie:

Schowek01.jpg 2e6e948323844f82528501f276f412fb_100x200.jpg

Happybeti do szpitala specjalnie nie pojadę, bo trochę daleko, a ściągać mi się nie chce, bo boję się później nadprodukcji chociaż chyba po 1 razie się nie zrobi.
Hania, Dobranocka nie wiedziałam, że coś takiego jest. Mam nadzieję, że znajdę w rossmannie.

reklama
Wszystko fajne tylko ja mieszkam na zad...u i mam na miejscu tylko biedronkę i żabkę,a do dużych hipermarketów to ponad 60 km. Może mnie rossmann uratuje, bo w sb będę w Zawierciu to podjadę wykorzystać kupony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry