reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
O dobry pomysł. A jakby nie mieli to może sprowadzą.
Hania a ile miesięcy/lat ma Twoje drugie dziecko, bo na suwaczku termin już minął? :-)

No to teraz pozostaje mi się tylko rozejrzeć. Może uda się męża do auchana wysłać, po piekarnik to i mleko kupi. A w ogóle to sporo jest promocji w realu i w auchanie dla dzieci.

e-lona takie mleczko jest tez z firmy bebilon ( w słoiczkach po 90ml/ tylko podgrzac trzeba i juz)

Potwierdzam - nam w szpitalu właśnie takie dawali do dokarmiania takie 90ml buteleczki Bebilonu. No i jak przy wyjsciu pytałam się jakby co czym dokarmiać,to mówiła że można takim Bebilonem i że to w aptece się kupuje. W sklepach takich nie widziałam. Tylko mówiły że to dość drogo wychodzi i że lepiej zwykłe w proszku kupić. No ale na jednorazowe przypadki to rzeczywiscie dobrze taką buteleczkę mieć. No i ten Bebilon w buteleczce trzyma się w temp. pokojowej i gotowy jest do picia - nie trzeba go podgrzewać nawet.

Ostatnia edycja:
u nas w szpitalu hipp mieli i wiecie, że chciałam potem kupić hipp po powrocie, żeby nie zmieniać małemu mleka i nigdzie na nie nie trafiłam?
te małe buteleczki to jednak drogo wychodzą, ale na raz się nadają jak najbardziej

ja takie słiczki bebilonu po 90 ml dostwałam w szptalu. Nie kazali podgrzewac tylko dawali w temperaturze pokojowej nawet jak Laura miała jeden dzien no ale wtedy jej nawet nie widziałam

dawidowe, ja tak samo dokarmiałam tymi buteleczkami bebilonu bo mały troszke spadł na wadze, ale my z tego samego szpitala z tego co pamiętam, więc nie ma co się dziwić ;-) pewnie nawet z tego samego pokoju brałyśmy mleczko hihi

reklama
Potwierdzam - nam w szpitalu właśnie takie dawali do dokarmiania takie 90ml buteleczki Bebilonu. No i jak przy wyjsciu pytałam się jakby co czym dokarmiać,to mówiła że można takim Bebilonem i że to w aptece się kupuje. W sklepach takich nie widziałam. Tylko mówiły że to dość drogo wychodzi i że lepiej zwykłe w proszku kupić. No ale na jednorazowe przypadki to rzeczywiscie dobrze taką buteleczkę mieć. No i ten Bebilon w buteleczce trzyma się w temp. pokojowej i gotowy jest do picia - nie trzeba go podgrzewać nawet.

ja kupowałam - ok. 3zł za słoiczek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry