reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny ktoś tu pisał o promocji pampków w Tesco. No więc jestem u teściów w małym miasteczku no i tu jest takie małe Tesco i akurat teście mieli dzisiejszą gazetkę,ale były tam tylko Huggiesy i kaszki w promocji, a pampersów i śłoiczków nie było - co mnie zmartwiło. Jak byłam na spacerze z małym to zaszłam do Tesco a tu siurpryza - wielki stos Pampków stoi (słoiczków jednak nie było).No i to był naprawdę wielki stos a nie to co mini-paletka w Lidlu, a byłam w Tesco koło 16:00. No i morał jest taki że nawet jak nie ma w gazetce to warto sprawdzić w tych małych marketach.
Kupiłam 2 kartony czwórek. Cena 99.95 rozmiar 3 - 186 sztuk, rozmiar 4 - 162 sztuki.

a ja dzisiejszej nocy testuje dade premium, jakieś lwiątka ma na pupie i brzuszku, super wygląda i bardzo mięciutka jest - przypomina mi moje pampersiaki active baby. Zobaczymy czy zda egzamin..

Dziewczyny ktoś tu pisał o promocji pampków w Tesco. No więc jestem u teściów w małym miasteczku no i tu jest takie małe Tesco i akurat teście mieli dzisiejszą gazetkę,ale były tam tylko Huggiesy i kaszki w promocji, a pampersów i śłoiczków nie było - co mnie zmartwiło. Jak byłam na spacerze z małym to zaszłam do Tesco a tu siurpryza - wielki stos Pampków stoi (słoiczków jednak nie było).No i to był naprawdę wielki stos a nie to co mini-paletka w Lidlu, a byłam w Tesco koło 16:00. No i morał jest taki że nawet jak nie ma w gazetce to warto sprawdzić w tych małych marketach.
Kupiłam 2 kartony czwórek. Cena 99.95 rozmiar 3 - 186 sztuk, rozmiar 4 - 162 sztuki.
My byliśmy w tesco po 18 i dowozili nową paletę Pampersów i było pełno 4,3 :) No ale mi i tak przy Huggisach zostajemy, bo też była na nie promocja:-). Taka promocja w Tesco to mi się podoba a nie jak to w Lidlu ;/

reklama
kurcze powiem Wam że jestem w szoku. Wczoraj wieczorem obudziłam się z ręką w nocniku bo zabrakło nam pampków i wysłałam meża do dronki zeby coś kupił. Ale były tylko huggiesy i dada. Co do pierwszych miałam już wyrobione zdanie więc zaryzykowaliśmy dadę. Wspaniale sie sprawdziły! Pampers ważył chyba z kilogram (moja nieźle produkuje w nocy :-D ) ale nic nie wyciekło, wszystko suchutkie. Fajne te pampki, takie mięciutkie. ja wcześniej miałam takie z żabkami to były dość sztywne, podobne nieco do rossmanowskich (które też są ok). Ale te z lewkami bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry