reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja byłam dzisiaj znowu w Lidlu i co? ... i znowu dosypali Pampersiaków w promocji :-D Duużo :tak: Kupiłam jedną trójkę i dwie paki czwórek. Jeszcze mama mi jedną pakę czwórek też kupiła. Ale rozchodzą się szybko. Mama była przede mną jakieś 20 min i było bardzo dużo a jak ja byłam to było sporo ale mama mówi że to jakaś 1/3 tego co było wcześniej.

Fajne te pampki, takie mięciutkie. ja wcześniej miałam takie z żabkami to były dość sztywne, podobne nieco do rossmanowskich (które też są ok). Ale te z lewkami bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły :tak:

Ja mam rozmiar 3 i są z żabkami i właśnie są sztywne. Ale opakowanie inne było, nie widziałam takich ja na zdjęciu. Rossmannowskie bardziej mi się podobały. No i wczoraj w Tesco kupiłam Gaga 2 sztuki (sa takie próbki) i dziś testuje i też są dużo bardziej miękkie i przyjemniejsze niż te Dada z żabkami (rozmiar 3).
Jeśli o cene chodzi to jak kupowałam Dada rozmiar 3 to były 64 sztuki. Wiem, że cenowo wychodziło 42gr za sztukę.

malutka ale byłaś rano w lidlu?
dziewczyny poszłam do biedronki i u nas są wszystkie pieluchy dada z żabkami :-( kurcze, byłam w dwóch biedronkach i w obu to samo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry