reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
te któe uzywały albo sa wtrakcie uzwania zelu do mycia Nivea niebieski. Czy on tak pahnie jak krem bo ja jestem fanka tego zapachu i zastanawiam sie czy on tak pachnie jak krem. Niebieskie chusteczki tak pachna. Wtedy zawacham mojego dzidziusia

reklama
te któe uzywały albo sa wtrakcie uzwania zelu do mycia Nivea niebieski. Czy on tak pahnie jak krem bo ja jestem fanka tego zapachu i zastanawiam sie czy on tak pachnie jak krem. Niebieskie chusteczki tak pachna. Wtedy zawacham mojego dzidziusia
Tego żelu niebieskiego nie mam , ale używamy coś takiego:
nivea-baby-lagodny-szampon-i-plyn-do-kapieli-2w1-500ml-Full.jpg
Uwielbiam go bo fajnie pachnie. Do tego mam mleczko do ciała. Niestety nie wiem jak pachnie krem z tej serii,ale wydaje mi się że wszystko "pachnie" podobnie bo to ta tama seria, bo te mleczko i płyn do kąpieli pachnie identycznie.

To ja mam taki odjazd na puder Johnsons baby:).Nie używa się już pudru,ale ja nie mogłam sie oprzec i i tak kupiłam ,ze względu na ten zapach...Smiałam się,ze perfumy dla małej kupuję :).No i czasem ją pod paszkami trochę popudruję,żeby powąchać:)

Tego żelu niebieskiego nie mam , ale używamy coś takiego:
Zobacz załącznik 324652
Uwielbiam go bo fajnie pachnie. Do tego mam mleczko do ciała. Niestety nie wiem jak pachnie krem z tej serii,ale wydaje mi się że wszystko "pachnie" podobnie bo to ta tama seria, bo te mleczko i płyn do kąpieli pachnie identycznie.

mnie chodzi o zapach zwykłego krem do rak. Ogolnie mam fioła na punkcie tego zapachu bo ja nawet lakier do włosów wacham ;-). Wacham lakier tylko ja go uzywam a nie od tak sobie. Zabrzmiało jak bym zawodowym wacheczem kleju była ;-)

mnie chodzi o zapach zwykłego krem do rak. Ogolnie mam fioła na punkcie tego zapachu bo ja nawet lakier do włosów wacham ;-). Wacham lakier tylko ja go uzywam a nie od tak sobie. Zabrzmiało jak bym zawodowym wacheczem kleju była ;-)
Ja uwielbiam zapach lakieru do włosów firmy Biosilk, mhhmm :)
Po drugie bardzo lubię różne dziwne zapachy- na przykład benzyny :)

przebywanie za długo z dzieckiem grozi schizą na zapachy :-D ja oszalałam na punkcie zapachu kosmetyków z hippa. Ale teraz mała ma mleczko intensywnie nawilż do ciałka z nivei i mi troche kompozycje zapachową małej psuje. Ale i tak uwielbiam ją obwąchiwać :-D

reklama
A ja Wam zazdraszczam dzieciowyc zapaszków, mój synuś uczulony i tylko oilatumy wchodzą w grę buu. A zapach nivea uwielbiam i takie chusteczki właśnie zakupuję. Nie przypasowały mi za to clen&play, a wogóle to ja też wszystko wącham i próbuję, koleżanki się ze mnie nabijają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry