Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tego żelu niebieskiego nie mam , ale używamy coś takiego:te któe uzywały albo sa wtrakcie uzwania zelu do mycia Nivea niebieski. Czy on tak pahnie jak krem bo ja jestem fanka tego zapachu i zastanawiam sie czy on tak pachnie jak krem. Niebieskie chusteczki tak pachna. Wtedy zawacham mojego dzidziusia

Tego żelu niebieskiego nie mam , ale używamy coś takiego:
Zobacz załącznik 324652
Uwielbiam go bo fajnie pachnie. Do tego mam mleczko do ciała. Niestety nie wiem jak pachnie krem z tej serii,ale wydaje mi się że wszystko "pachnie" podobnie bo to ta tama seria, bo te mleczko i płyn do kąpieli pachnie identycznie.
Ja uwielbiam zapach lakieru do włosów firmy Biosilk, mhhmmmnie chodzi o zapach zwykłego krem do rak. Ogolnie mam fioła na punkcie tego zapachu bo ja nawet lakier do włosów wacham ;-). Wacham lakier tylko ja go uzywam a nie od tak sobie. Zabrzmiało jak bym zawodowym wacheczem kleju była ;-)
albo zapach gumy z której są robione opony do aut, w ogóle różne zapachy "samochodowe" mi się podobająciekawe kto jeszcze lubi dziwne zapachy. Chyba ze tylko my jestesmy dziwne.

ja oszalałam na punkcie zapachu kosmetyków z hippa. Ale teraz mała ma mleczko intensywnie nawilż do ciałka z nivei i mi troche kompozycje zapachową małej psuje. Ale i tak uwielbiam ją obwąchiwać