reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nie, do buzi używaliśmy emolium kremu barierowego, np jak wychodziliśmy na dwór, ale teraz lekarz kazał używać nanobase
aha, właśnie mi tata kupił pampersy w lidlu :-) więc potwierdzam, że dokładają, ale powiedział, że czwórek to były dwie ostatnie paczki.
no i w ogóle to tak policzyłam, że czwórki to już tak tanio nie wychodzą... chyba w ciągu dnia będziemy też rossmanowskie używać, chociaż z drugiej strony Piotrusiowi często nie trzeba zmieniać pieluch. ważne, żeby na noc miał dobre, bo długo jest bardzo w jednej pieluszce.
no i jeszcze mnie te dada kuszą tylko gdzie znaleźć inne niż z żabkami? a dziewczyny, które kupujecie dady te z małpkami czy lwiątkami to u Was w sklepie nie ma tych z żabkami? czy są i te i te?

Tego żelu niebieskiego nie mam , ale używamy coś takiego:
Zobacz załącznik 324652
Uwielbiam go bo fajnie pachnie. Do tego mam mleczko do ciała. Niestety nie wiem jak pachnie krem z tej serii,ale wydaje mi się że wszystko "pachnie" podobnie bo to ta tama seria, bo te mleczko i płyn do kąpieli pachnie identycznie.
używamy tego samego:)))plus puderek;)

a zapachy typu benzyna, lakiery (do boazerii np;P), kleje itp...........hmmmmmmm,miodzio:) mąż od narkomanek mnie kiedyś przezywał, bo kiedy inni wymiękali przy lakierowaniu ja mogłam, i mogłam, i mogłam......:D

Też muszę w końcu kupić krem na te suche placki. Dostałam od połoznej balsam aalerco, niby super ale nie widzę poprawy a smaruję 3 razy dziennie. Od ponad 1,5 tygodnia... Myślę o Cekoderm 15.

Natolin - no właśnie te 4 tak tanio już nie wychodzą - 10gr więcej na sztuce w porównaniu do tych Rossmannowskich. Ja kupilam w Tesco 2 paki czwórek po 162 sztuki i będę do tego kupować Rossmannowskie i na przemian stosować w dzień z Pampersami, bo to jednak duża różnica w cenie. Testowałam Rossmannowskie Baby Dream, Dada (te z żabkami) i Tescowe Gaga no i te Baby Dream wydają mi się najlepsze z tych 3. No chyba że dorwę wreszcie te nowe Dada z małpkami to jeszcze z nimi porównam. Gaga są dużo bardziej miekkie od dada z żabkami,tylko mają tą część od której wychodzi rzep jakoś dziwnie szeroką, ale tak to też są fajne - polecam wypróbować bo sprzedają próbki po 2 sztuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry