reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oooo to ja jutro też do Lidla - nie wiedziałam, ze dorzucają towar promocyjny, może i mi sie trafi jak ślepej kurze ziarno... :)
A teraz jedziemy na rozmiarze 4 pampków i one moim zdaniem są jakieś bardziej miękkie. A po całej nocy to taki pampek waży chyba kilogram... :)

Wanienka dalej nie przyjechała, chyba sie wkurze i zrobie rozróbe, za to dotarło 10 puszek Enfamilu za 209 zł, ciekawe na ile nam to starczy...

Niektóre z Was pisały ze maja jakieś kupny promocyjne na słoiki Hippa, skąd to się bierze?

ooo, to tanio ten enfamil dorwałaś, co? gdzie, jeśli można wiedzieć
ja właśnie liczę ile mniejwięcej bebilonu pepti nam trzeba do końca 1, bo my na recepty, więc i tak zawsze kupuję więcej. dzieci do skończonego 6 miesiąca piją mleko początkowe?
dziulka to by na pewno rozróbę zrobiła ;-)

Kupiłam tu Wyszukiwanie

Za mleko 209 zł + dentinox i krem dla matki na gebe i wyszło ponad 250 zł więc przesyłka gratis :) A początkowe tak 0-6 mies. Ja w 6 miesiącu zaczne powoli wprowadzać nastepne, dodawać po miareczce do karmienia bo to inaczej troche smakuje.

aha, czyli muszę tak liczyć na dwa miesiące gdzieś, dodając to, że może więcej jeść, więc policzę opakowanie na 3 dni.
a powiedz jeszcze jak możesz, recepta taka jak na mleko np dostaję to jest ważna miesiąc?
pytałaś o te kupony z hippa to dziewczyny dostały razem z paczuszką z hippa, która przyszła do nich po wypełnieniu chyba tych ankiet w szpitalu
no to ładna promocja na ten enfamil

Aaa dzieki u mnie te ankiety jeszcze sie walaja w szufladzie...
Wydaje mi sie że recepta na mleko wazna 30 dni. A dostajesz jedną recepte czy kilka? Bo tam chyba jest ograniczenie w liczbie puszek na jednej recepcie, czy już nie???

Lolisza - to ograniczenie w liczbie puszek to chyba zależy od podejścia lekarza. Alergolog mi bez problemu sama wypisywała recepte na 10 puszek, a pediatra to się bała strasznie jak mi na 8 wypisywała i mówiła że mi chyba tylu puszek nie sprzedadzą w aptece, ale jakoś nikt nic nie mówił i wykupiłam bez problemu.

no u mnie tak jak u nice. pediatra raz dała mi na 8, a zwykle na 6. a alergolog zapytał na ile chce, ja powiedziałam, że no ile może i wypisał na 10. i tak zliczyłam, że jeszcze wezmę jedną receptę od pediatry jak będę na najbliższym szczepieniu i jedynki powinno wystarczyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry