reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziś zauważyłam że mały ma trochę pupę i pachwiny odparzone. Ostatnio stosowałam sporo Dada, tzn na noc obowiązkowo Pampers,ale w dzień dużo używałam,no bo kupiłam tą 1 paczkę na wypróbowanie i chyba lipa z tego wyszła... Ale na 100% nie mam pewności że to wina Dada. Na razie będę używać tylko Pampersów i jak się wyleczy odparzenie to z powrotem Dada spróbujemy i się okaże czy to one winne.

My też uzywamy Huggies, jedynkie sie nie sprawdzały ale 3 są ok. Na noc, na zakupy, na dłuższe wyjście pampers, ale normalnie Huggies też są dla nas ok.

no właśnie też żałuję, że nie można tak sprawdzić, bo ja też właśnie po jedynkach się zraziłam na maksa, chociaż w sumie nie wiem czy to już dwójki nie były...

My też uzywamy Huggies, jedynkie sie nie sprawdzały ale 3 są ok. Na noc, na zakupy, na dłuższe wyjście pampers, ale normalnie Huggies też są dla nas ok.
No u nas jedynki były też takie sobie, ale za to 2 i 3 jak najbardziej ok! Muszę powoli porozglądać się za 4 żeby jakiś zapasik zrobić.

My przechodzimy na mleko Bebilon 1 z Bebilon AR i chciałam zapytać mamy które kupowały te mleczko gdzie można dostać je najtaniej? i po ile w jakich supermarketach? Wcześniej nie patrzyłam na ich cenę, bo nie używaliśmy :)

No u nas jedynki były też takie sobie, ale za to 2 i 3 jak najbardziej ok! Muszę powoli porozglądać się za 4 żeby jakiś zapasik zrobić.

My przechodzimy na mleko Bebilon 1 z Bebilon AR i chciałam zapytać mamy które kupowały te mleczko gdzie można dostać je najtaniej? i po ile w jakich supermarketach? Wcześniej nie patrzyłam na ich cenę, bo nie używaliśmy :)
w BIEDRONCE po 38,99 zł ja kupuje też na allegro Bebilon 1 6sztuk 2012 dat.waż OSTNIE SZT. PROMOCJA (1433473727) - Aukcje internetowe Allegro bo nigdzie taniej nie mam dostępu ale jak są promocje w supermarketach to podobno są po ok. 30 zł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry