mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
My używamy (jak dla nas najlepsze) no i wybierzemy się po nie :-):-).pieluchy huggies(ale mało która z nas je używa)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My używamy (jak dla nas najlepsze) no i wybierzemy się po nie :-):-).pieluchy huggies(ale mało która z nas je używa)
No u nas jedynki były też takie sobie, ale za to 2 i 3 jak najbardziej ok! Muszę powoli porozglądać się za 4 żeby jakiś zapasik zrobić.My też uzywamy Huggies, jedynkie sie nie sprawdzały ale 3 są ok. Na noc, na zakupy, na dłuższe wyjście pampers, ale normalnie Huggies też są dla nas ok.
w BIEDRONCE po 38,99 zł ja kupuje też na allegro Bebilon 1 6sztuk 2012 dat.waż OSTNIE SZT. PROMOCJA (1433473727) - Aukcje internetowe Allegro bo nigdzie taniej nie mam dostępu ale jak są promocje w supermarketach to podobno są po ok. 30 zł.No u nas jedynki były też takie sobie, ale za to 2 i 3 jak najbardziej ok! Muszę powoli porozglądać się za 4 żeby jakiś zapasik zrobić.
My przechodzimy na mleko Bebilon 1 z Bebilon AR i chciałam zapytać mamy które kupowały te mleczko gdzie można dostać je najtaniej? i po ile w jakich supermarketach? Wcześniej nie patrzyłam na ich cenę, bo nie używaliśmy![]()