reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Margerita one wszystkie mają tapicerke taką żeby mozna było zmyć, powiem Ci ze ja juz teraz sie z tego ciesze - po dzisiejszym obiadku po którym miałam zawartość słoika miałam i we włosach i miedzy piersiami to cesze sie że to krzesełko można całe umyć, a pod główke kłade małemu pieluszke i jest ok.

Ida ja tez bym brała bez tacki, przynajmniej bez tej dla dziecia bo on i tak nie trafi tam kubeczkiem itp, a dla siebie możesz wziąść, ja bym tam pewnie kawe stawiała ale ja mam jebla na punkcie kawy...

reklama
Margerita dość spore to jest moim zdaniem, ale widywałam bardziej koromysłowate. Tylko że ja mam mieszkanie 45 m wiec wg mnie wszystko jest spore :)

A ja dzis w tesco zauważyłam,że w ogóle jest jakas promocja dla maluszków,jakies zabawki,naczynia...tylko za późno,juz w kolejce do kasy,więc nie wracałam.I nawet spacerówka była,za 199 zł,tylko jaka to była firma...?Znana,bo kojarzę,tylko z łepetyny wyleciało ...O,juz wiem,Hauck.

A ja dziś zaszalałam w Realu :-) Wydałam 5 stówek, ale mam zapasy na hohoho :-)
Kupiłam 10 paczek chusteczek Pampers po 25 zł za 6 sztuk, normalnie tyle płacę za 4 paczki :-)
Niestety 2 paczki kupiłam 4-ro sztukowe, bo się zagadałam...
I 4 paczki Pampersów Active, na które się przesiedliśmy z Premium Care, dwupak 4 i dwupak 4+, cena dwupaku 85 zł, normalnie wyszłoby 110, więc się opłaca.
Bodziaki dwa łyknęłam z Różową Panterą i Tygryskiem.
Tylko Paklanek nie kupiłam (po 3,50 zł), bo nie dojechały :-(

Jak ktoś ma możliwośc to polecam wyprawę do Reala do 28.02.
Ludzie na mnie jak na wariata patrzyli, koszyk chusteczkami do dooopy wypakowany :-D

Ida ja to od razu jak zobaczyłam ten wózek to się zakochałam w tacce i pisałam o tym, więc moje zdanie znasz ;-) a jeśli już wybrałaś model to możesz poszukać w necie i może jakąś fajną ofertę znajdziesz
wiecie co, odnośnie krzesełek do karmienia to zapytałam o nie dwie koleżanki ze starszymi dzieciaczkami i obie niezależnie od siebie powiedziały, żebym za bardzo nie szalała z tym zakupem, bo ich dzieci i tak siadają do tego tylko do jedzenia, bo absolutnie nie chcą w tym siedzieć.

Natolin z tymi krzesełkami to święta racja! Ja tak w ogóle to je dostałam po synku kumpeli, ale wszyscy dzieciaci znajomi mówią to co Twoje kumpele, że awantura i jeszcze do jedzenia będzie ale poza tym makabra, chyba że dają farby albo coś w tym stylu to usiądą. A tak w ogóle to sie złapałam na tym że niedługo bedziemy musieli zacząć jadać jak ludzie przy stole, a nie na kolanach przed kompem żeby mały nie podłapał tych naszych metod...\

Sugar ja własnie sprawdzam gdzie mam Reala...apetytu narobiłaś

I wlazłam na strone sklepu i jest taka gazetka do 3 marca, a tam są śpiworki niemowlęce za 24,95 a to by mi sie przydało bo z małego mi wyrósł a na większy który mam jest za mały jeszcze, posciel ze Snoopym, hmm Franek niby jeszcze nie ma kołderki i poduszki, ale ładna ta posciel, za 39,99 tylko ja mam zamiar mu dac kołderke i poduszke jak skończy rok...
A poza tym dość fajne zabawki s Fisher Price i system zabezpieczeń gniazdek itp (o tym też już niedługo trzeba mysleć...)

Ostatnia edycja:
reklama
no więc właśnie, chyba się zdecyduję na jakieś tanie krzesełko, bo chyba szkoda kasę w to pakować

Do góry