reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Sweetka te 2 kozule co sobie zamówiłaś są boskie ( 1 miałam przy synku z tego typu i rewelacyjna ) ta pierwsza z rozpinanymi guzikami po bokach ( ja się przejechałam może dlatego ze cyc mam duży i bez mleka to mi się same guziki odpinały ... więc tego typu koszuli mówię ja Nie )
ja czekam cierpliwie na paczkę wtedy zobaczę co mi brakuje ( pewnie jeszcze dużo )
teraz dzięki waszym podpowiedziom i ja skorzystałam i w empiku kupiłam kilka pieluch i 2 prześcieradła ( mam nadzieje ze będą dobre) bo miałam fajne grube na materac 70X1440 ( bo taki mam ) z tu...http://sklep-edisa.pl/index.php?id_category=3&controller=category
brałam tez u nich pościel i śpiworek do wózka / sanek dla syna ...

ja tetrowe kupiłam w sklepie Akpol Baby takie z kropeczkami kilka i z serduszkami mam ich sporo bo nie używałam za dużo przy córci, niektórych w ogóle nie używałam więc już nie dokupuję
koszuli do karmienia mam dwie i jednen komplet taki spodenki i bluzka z guziczkami
w ciągu tygodnia jedziemy po sprzęty i ciuszki wszystkie co mamy do teściów, wypiorę wymyję i będę mogłam wam coś pokazać :-D
co do laktatoru to ja mam z Medeli jakiś taki niby super miał być, że dwa sposoby ociągania, drogi strasznie ale nie było mi łatwo nim odciągać, mam jeszcze taki najzyklejszy od koleżanki z avetu i chyba tego będę w razie czego uzywac, zobaczmy który tym raziem się sprawdzi, oba są ręczne, uważam, że warto mieć
Milka ja polecami ci coś takiego https://www.google.pl/search?q=majt...FApVpM:;Ppuex1z8-LwFHM:&imgrc=QNnNic3-FApVpM: te sa wielorazowe, miękkie mi było w nich wygodniej niż w takich jednorazowych

Ja mam chyba z baby ono 5szt tam jest, w razie co to mąż mi dokupi. Laktator mam avent po córce ale pożyczyłam go przyjaciółce i juz slabo ciagnie. Jak będę mieć co odciągać to kupie sobie po porodzie.

reklama
Ja spodenki skarpetki i pajace. Staniki niestety nie na moje cycuszki :) bo dopiero zaczynały sie od 85 c ja nosze 80c myslalam mize akurat ale nie bylyby sporo za duże, szkoda bo ten beżowy mi sie podobal :) i ta cena.

Do góry