• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Slicznosci...wszystko takie piekne☺.
A polecacie jakies reczniki z kapturkiem? Zalezy mi zeby byly takie grubsze mieciutkie.
Ja mam ikea najblizej w poznaniu czyli 2.5 godz jazdy wiec odpada. Bylismy latem po biurko dla corki ale wtedy juz w ciazy bylam i nie wiedzialam, myslalam ze sie zatrulam i tak sie zle czulam ze mialam wszystko gdzies w tej ikei byle szybciej do wyjcia i do domu;)

Dziewczyny byłam dzisiaj rano na zakupach spożywczych. Obok był sklep Pepco, i weź nie zajdź.......
Nie mogłam się powstrzymać. Trafiłam na super wyprzedaż. Za niecałe 19 zł kupiłam bodziaka, leginsy/spodnie ze stópkami, czapeczkę i 3 pary skarpetek. I weź nie kup... no przecież zgrzeszyłabym jakbym tego wszystkiego nie kupiła w takiej cenie... ;-) ;)

Załączniki

• DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    119,1 KB · Wyświetleń: 121
Beatka, zastanawiałam się nad tą czapeczką, ale w końcu nie wzięłam bo wydawała mi się strasznie mała - ta na 56 i ta na 62 też, ale może poprostu nie pamiętam jaką małą główkę miała Maja :D Tylko 33cm ale wydawała mi się większa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry