reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Numer 42 ale 70 tez bardzo ładny, w ogóle większość kolorów jest super, szkoda ze większość producentów wózków ma bardzo waska kolorystykę w porównaniu do tego.

Ostatnia edycja:
JA robiłam rozeznanie i faktycznie tak jak pisala Miladyy ciężko juz dostać tego xlandera w kolorze comic, po ciężkich debatach podoba nam się jeszcze granat lub beż :-D

Kiedy najlepiej kupić wózek?przed porodem czy znacNie wcześniej?..myśle ze tak po 20tyg ...upatrzyłam dyliżans dla dzidziusia :)i sie zastanawiam kiedy powinno sie kupić...nie pamietam ...ostatni raz wózek kupilam ...prawie 11lat temu :)Oh od Kolezanki dostałam Ingelsine tradycyjny wózek z gondola...na paskach do bujania i koszykiem na zakupy..duży solidny :)ah jeszcze jedno pytanie..czy dla dziewczynki wózek z różowa budka nie będzie zbyt krzykliwy czy lepiej jakiś neutralny?

Ostatnia edycja:
marzenka, ja również wózek kupię najwcześniej 2 miesiące przed terminem porodu.
A co do koloru wózeczka - skąd wiesz że to będzie dziewczynka...? ;-)

Sylwia.. jakos przechodzi mi przez myśl ze to dziewczynka...patrzę na wózki i zastanawiam sie nad ewentualnym kolorem ;)ale często mnie intuicja zawodzi wiec może synuś ?:)ah nie istotne czy to chłopczyk czy dziewczynka :)

Ja wózek zamowilam jakos po 20 tygodniu ale czekałam na niego dwa miesiące. Jak maja konkretny wózek od reki to mysle ze dwa miesiace przed porodem jest ok.

reklama
marzenka kolor jest twoim osobistym wyborem ja dla lusi mialam caly rózowy :) a co do kupna wózka to obojętne kiedy go kupisz ;) jak masz miejsce to super ale pamietaj o gwarancji ktora plynie juz od daty zakupu ;* pokaż ten kabriolet ;)

Ostatnia edycja:
Do góry