reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Kopertę body na allegro, w Smyku i c&a.
Ubranka z Tesco f&f są bardzo fajne. Body chyba wszystkie mieliśmy. Co do pieluszek tetrowych to ja aż tak dużo nie zużywałam. Ale Mija nie ulała ani razu, nie zwymiotowala a na przewijak mamy prześcieradło. A gatunkowo są rozne- niektóre cienkie i się strzępy, ja wole te kwadratowe 80x80 bo można normalnie złożyć.

reklama
O tak jeszcze przemeblowanie... nie mogę się zdecydować z której strony łóżka postawić łóżeczko pasuje z tej i z tej i przez to nie mogę się zdecydować :D Ale chyba dam bliżej okna nie sądzie całkiem przy grzejniku ale na tyle blisko ze mozna by nie raz cieplej ubrac, okryć i werandowac hmmm...
Co do tych materacy to nie raz wyczytacie nowości na pewno :D Ja mam po Damianie prawie nieuzywany bo on zaraz w naszym łóżku wyladowal gryka kokos pianka I uważam że jest dobry wiec go nie wyrzucam :)

Tak sobie pomyślałam, ze ja nie mam chyba zadnego body na krotki rękaw na 56 :( zastanawiam się ile kupic jezeli będę rodzic na koniec marca lub początek kwietnia.

Dziewczyny, teraz jakoś od 02 lutego jest oferta dzieciowa w Lidlu. Bodziaki, spodenki, pajacyki (rozmiarówka już od 56 cm), pieluszki itp. Ja będę polować, bo 100% bawełna i fajne ceny :)

reklama
Do góry